Може ли благоевградчанинът Бербатов да стане спортен директор на Манчестър Юнайтед?

23 септември 2019 13:18   2 коментара   6899 прочита


Само преди няколко дни Димитър Бербатов официално обяви края на активната си кариера на футболист, но вече е спряган за ново поприще. При това какво?! Според вестник Manchester Evening News, той е сред възможните опции за поста на спортен директор в бившия му клуб Манчестър Юнайтед, предава спортал.

Изданието смята, че трима бивши играчи на "червените дяволи" са в надпреварата за тази позиция, за която обаче официално все още не се търси назначение. Освен нападателя, сред спряганите имена са още Рио Фърдинанд и Патрис Евра.

Французинът напомни за себе си и директно се обърна към ръководството на английския клуб с послание да бъде привлечен в управата с пост в профила си в Инстаграм, дошъл веднага след поражението от Уест Хем с 0:2. Мисля, че е време да си изцапаме ръцете.

Към ръководството на Манчестър Юнайтед: Готови ли сте да ни оставите да ви помогнем, момчета?", написа Евра в социалната мрежа. Той е много добър приятел с Бербо и това засили спекулациите за активността на бившите играчи на Юнайтед и амбициите им да ръководят клуба и да го извадят от кризата.


Още за: Д. Бербатов   кариера   поприще   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
23 Септември 2019 15:59 | възмутен
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

хахахаххаахахаааа
Голями майтапи в този вестник.
Ще ми стане любим.


24 Септември 2019 14:07 | благоевградчанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

възмутен написа:хахахаххаахахаааа
Голями майтапи в този вестник.
Ще ми стане любим.

Ами не са майтапи, наистина пише в английската преса...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар