Младшата възраст на обединения "Пирин" детронира лидера с класика 3:0

05 септември 2011 00:20   2 коментара   9944 прочита
Р. Пашов
Р. Пашов


Р. Пашов

Юношеската формация до 17 г. на обединения "Пирин" детронира лидера в елитната група "Ботев" /Пд/ с класика 3:0 на базата в село Покровник. В предишните четири кръга благоевградчани бяха спечелили едва 1 т., но срещу канарите разсеяха всякакви съмнения в потенциала на тази гарнитура. За нула време треньорският тандем Росен Пашов/Емил Кърцелски успя да сформира боеспособен състав, който ще бъде подсилен през седмицата с още 5 нови момчета от разпадналия се "Пирин" с очевидното намерение да се превърне във фактор в първенството.

За жалост празничните понеделник и вторник няма да позволят картотекирането на подкрепленията за междинния кръг в сряда, когато орлетата гостуват в Пловдив на "Векта" и те ще на линия за домакинството срещу "Литекс" в събота.

Националният вратар Филип Димитров застана в рамката за първи път след зпополучната авантюра в "Лудогорец", но остана почти без работа. Александър Костадинов с точен изстрел с глава осигури аванс на своите до почивката. В средата на второто полувреме за удар без топка защитник на ботевци видя червения цвят на картона, а пиринци получиха право да изпълнят дузпа, реализирана безкомпромисно от Смаил Креболиев. Четвърт час преди края се разписа резервата Кристиян Димитров.


Още за: ФК Пирин   победа   ФК Ботев Пд   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
05 Септември 2011 08:19 | РОДИТЕЛ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Браво момчета! Пожелаваме много победи!


05 Септември 2011 11:25 | goce
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ейтака трябва да ви се казва и отборчето. преди години официоза на югозапада беше пиринско дело, явно трезво мислещи журналисти го прекръстиха с подходящо за вашият град име. футболните деятели по всичко си личи неса дорасли умствено за такива промени. а сега до струма:на дневен ред са юношите ст. възрасти, затуи спортната ви страница е толкова бедна, може би "А"окръжна все още не е започнала, не забравяйте че има и "Б"група и "В"група.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар