Младежкият национал на “Пирин” В. Бенгюзов ляга на операционната маса, Ив. Цветков още мисли

30 март 2011 00:20   3 коментара   10185 прочита
Венцислав Бенгюзов
Венцислав Бенгюзов


Венцислав Бенгюзов

Финансова инжекция от К. Динев пак спасява положението в тима на орлетата

Младежкият национал на елитния “Пирин” Венцислав Бенгюзов трябва да се оперира от херния, което го вади от строя за няколко месеца. Лошата новина на “Дъбравска” 1 дойде вчера, след като излязоха резултатите от щателните медицински изследвания в столицата, на които се подложи роденият в Кресна футболист. Проблемите му се задълбочиха след контролата на младите трикольори със Сърбия оттатък западната ни граница миналия вторник. Халфът изигра едно полувреме при болезнената загуба от плавите с 1:4. В щаба на орлетата стискат палци лекарите да отложат интервенцията поне с 3 седмици, за да може Бенгюзов да е на разположение за важните мачове с “Монтана” тази събота, “Локомотив” /Сф/ и “Калиакра”.

Тежката дума ще имат и хората от “Литекс”, който държи правата на играча. Полузащитникът е изразил готовност да помогне на зелено-белите във въпросните двубои, преди скалпелът да влезе в действие. В първия пролетен кръг срещу “Черно море” кресненецът остана на трибуните заради наказание от есенния си престой в “Брестник”, след което записа пълни 90 минути на терена срещу “Сливен” и “Славия” и около час срещу оранжевите от Ловеч.

Междувременно мажоритарният собственик на пиринци Емил Наков се срещна с Иван Цветков в опит да го убеди да се върне в отбора. Нападателят се изнесе от стадион “Христо Ботев” след подозренията за уговорка, които паднаха върху контролата с “Локомотив” /Пд/ в четвъртък. Пред клубния бос Цветков е казал, че му трябва още време да помисли и да вземе окончателно решение.

Втора финансова инжекция от президента на “Локомотив” /Пд/ Константин Динев в последните два месеца пак спаси положението в отбора на “Пирин”. Официалната версия от благоевградския клуб гласи, че парите са транш по договора за продажбата на Драги Коцев на Лаута. Сумата начаса беше раздадена под формата на заплати на футболистите и потуши напрежението в съблекалнята, породено от нередовните плащания.

3 коментара
30 Март 2011 02:58 | аз
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ха ха ха ха
транш или процент от добре свършена работа в контролата с локо плд?
със свинята наков, кирчо и капчин-пъпките, мишо-лудия ветринаря и ицко-цайса в..... б група
сс-смешни селяни


30 Март 2011 13:49 | а сега де?
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

до ДО АЗ
значи видя се и кои са селяните, а това са банда смешници от сс-село симитли


30 Март 2011 13:54 | гоце
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

айде стара кресна, 1922, помак. слава, айде в Б група .там вие мястото, ама само за догодина, после при аматьорите от места и авангард .




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар