“Места” договори двама с професионален опит за 1+1 г.

04 август 2011 00:16   2 коментара   17483 прочита
Атанас Пецев
Атанас Пецев


Атанас Пецев

Ръководството на “Места” вече брои за сигурни нови попълнения халфа Манол Занев и вратаря Павел Павлов. Двамата имат и професионален опит в досегашните си кариери, с което ще бъдат полезни на хаджидимовския футболен тим.

Продължителността на договорите им е 1 година плюс опция за продължаване с още 12 месеца. Братът на национала Петър Занев идва на стадион “Димитър Лекин” след като не е играл от зимата насам. Той получи тежка контузия в “Малеш” /Микрево/, където беше на проби и се смяташе за сигурно попълнение в отбора на наставника Пламен Мицански. Бившият страж на “Пирин” /ГД/ П. Павлов през последните близо две години се подвизаваше в четвъртодивизионния “Граничар” /Копривлен/.

Проблем пред старши треньора на “Места” Атанас Пецев изникна в атака. От началото на седмицата в заниманията не участва нападателят Огнян Стефанов, което поставя под сериозна въпросителна оставането му при хаджидимовци. Вариант за негов заместник е Иван Безев, който сега играе за “Граничар” /Копривлен/, но преди време обличаше екипа на “Места”.


Още за: ФК Места   договор   М. Занев   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
04 Август 2011 09:53 | 8888
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

5-3 за Места


04 Август 2011 12:46 | Mesta
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Оги не е футболист за Места, нека се развива другаде сега му е времето а на отбора успех...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар