Менте рефери изнервиха аматьорите от "Места" срещу професионалистите от "Банско"

24 февруари 2012 00:20   2 коментара   17378 прочита
Ив. Симеонов
Ив. Симеонов


Ив. Симеонов

Менте рефери изнервиха хората от щаба на аматьорския "Места" при вчерашната загуба с 0:2 от профитата от "Банско" на тежкия терен в село Садово. Някакви местни момчета дойдоха да свирят мача, сигурно нямат съдийски права, защото не бяха наясно с елементарните правила. Грешаха еднакво и в двете посоки, дузпите в полза на съперниците разсмяха и гаргите на стадиона, жалваха се от лагера на хаджидимовци.

Вратарят на символичните домакини Иван Симеонов предотврати набъбването на резултата, спасявайки първия удар от бялата точка преди почивката на Давид Гълъбов. "Козлите" започнаха с експериментален състав и заредиха пропуск след пропуск пред вратата на третодивизионния си опонент. Ударната група на наставника Воин Войнов влезе в 60-та мин. и едва тогава неговият тим се добра до победата. Димитър Крушовски изпълни точно втория 11-метров наказателен удар, преднината удвои Самир Аесс. Дебют в състава на курортистите направи централният нападател Костадин Аджов от "Миньор" /Пк/, който, ако бъде одобрен, ще остане на ст. "Свети Петър" със статут на преотстъпен до края на сезона.

"МЕСТА": Симеонов, Летиф, Шишков, Попов, Коджебашев, Ряхов, Кръстев, Левтеров, Топчи, Ушев, Шаматов /Павлов, Ангелов, Шинлаков, Конедарев, Чивилиев/.

"БАНСКО": Ал. Стоянов, Кавръков, Лечов, Спириев, Топузов, Туджаров, К. Василев, Кехайов, С. Георгиев, Захариев, Гълъбов /46-Аджов, Тончев, 60-Д. Стоянов, Слаев, Крушовски, Шопов, Ангелов, Бл. Наков, Аесс, Панайотов/.


Още за: ФК Места   загуба   ФК Банско   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
24 Февруари 2012 20:27 | 009
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Какви са тези глупости. Тези измислени герои от места немогат да победят селото лъжница... сигурно и тогава рефера им беше виновен. Да си ходят в селските групи, а не да източват общинските пари... точно мача с/у Банско... футболистите от места не достигната вратата на банско.. да не кажа, че не минаха центъра.


24 Февруари 2012 20:28 | 009
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И другия път да си търсят рефери, а не да се молят на тоя и оня да им свират мача... не стига, че им се върши услуга ами и недоволни. ЖАБАРИ!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар