Международникът Хр. Ристосков: Спирам с регионалните групи, не ми се занимава с идиоти, краят на футболната мафия наближава

03 декември 2009 00:16   3 коментара   20983 прочита
Хр. Ристосков
Хр. Ристосков


Хр. Ристосков

Международният рефер Христо Ристосков, който единствен от маститите си колеги в гилдията поемаше наряди в най-ниското четвърто ниво на родния футбол, обяви оттеглянето си от терените в пиринската бундеслига. Спирам с регионалните групи. Уведомих за това областния председател Александър Кабзималски. Омръзна ми да се занимавам с идиоти. Ти ходиш да ги учиш на съдийство, те си мислят за казаните с ракия, обоснова решението си санданчанинът.

Миналата седмица топарбитърът на Пиринско бе обвинен в специална декларация от члена на УС на ФК “Подгорец” /Коларово/ Евгени Панков, че е опорочил мача с Митиново, което преля чашата на търпението му. Преди два сезона Ристосков стана флагман на бунта срещу ширещата се корупция в най-популярната игра и направи шокиращи разкрития за практиката да се предлагат рушвети, както и за тарифите, срещу които растеш в професията. Тогава обаче не се намери кой да разрови проблема надълбоко и да изкорени гешефтите.

3 коментара
03 Декември 2009 20:07 | Рефер
Оценка:
4
 (
18
 гласа)

Този Ристосков да не се прави на ьестен.Да каже колко пари е взел от Литекс.Защо си мислите,ье е ьестен?Като го извадиха от играта /дето се разпределят парите/ взе да плаье като монахина за к..! Да вземе да си стяга багажа за Австрия,защото БГ ве4е му е тясно,за неговият талант!!!Да благодари и на Другаря Камишев за негвият летящ просперитет вав БГ садииството!!!


04 Декември 2009 20:58 | ta6ak flingiri
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

в австриа е по сигурно,за6тото тук мойе и да не до4ака старини....за тоя знам толкожа слу4аи за жзети пари 4е думи нямам...


05 Декември 2009 13:33 | гоги
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

колко стана футболист,толкова е и рефер




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар