“Малеш” в еуфория, пожела си ЦСКА и го получи

25 ноември 2010 00:20   6 коментара   28770 прочита


В “Пирин” се радват, че няма да пръскат пари за пътни

Ръководството и феновете на “Малеш” стискаха палци да им се падне ЦСКА в осминафиналите на турнира за купата на България и желанието им се сбъдна. По ирония на съдбата на церемонията по тегленето на жребия вчера преди обяд листчето с името на армейците извади от урната изпълнителният директор на новака в Западната “Б” група Кирил Орманлиев, който е отявлен привърженик на гранда от Борисовата градина и най-голям радетел за гастрола им в Микрево. Двойката оформи представителят на пернишкия “Миньор” и община Струмяни се отдаде на еуфорията от предстоящия допир с 31-кратния шампион на страната. ЦСКА обаче вгорчи футболния празник за местните хора с претенции за отлагане на мача от 4 за 8 декември заради европейските ангажименти на отбора, на който на 2 декември предстои тежко изпитание с “Бешикташ”. Срещу това скочи треньорът на домакините Пламен Мицански, който мотивира несъгласието си с дербито на 11 декември срещу “Пирин” /ГД/ и стъпи на позицията, че най-подходяща дата за турнирния сблъсък е 5 декември.

Радост вчерашният ден донесе в Благоевград, след като шефът на “Литекс” Трифон Попов изтегли “Пирин” на домакинската позиция, а пратеникът на “Локомотив” /Пд/ след него извади “Калиакра”. Това ще спести на орлетата разходите за пътни, каквито в предния кръг бяха пръснати за гостуването на “Доростол” в Силистра.

Носителят на трофея от миналия сезон “Берое” имаше малшанса да се насади на “Левски”. Другият сблъсък между елитни състави е в Пловдив между местното “Юве” и миньорите от Перник. Останалите четири двойки противопоставят отбори от втория ешелон с тимове от “А” група. Най-интригуваща изглежда срещата на кандидата за промоция “Етър” със “Славия”. По-лека се очертава задачата на “Литекс” в Поморие срещу “Черноморец”, на бургаските акули в Добрич срещу “Добруджа” и на “Черно море” в Берковица срещу “Ком Миньор”.


Още за: ПФК Малеш   мач   ПФК ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
6 коментара
25 Ноември 2010 13:23 | :)
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

селяни от микрево срещу селяни от панчарево


25 Ноември 2010 14:47 | Орце
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Браво на Малеш който го може си го може мача между Малеш и ЦСКА ще бъде голямо дерби
а на тозе дето се опитва да пише нещо - селяни не селяни, важното ,че са пичове а ти си ....
успех на МАЛЕШ И ДА БИЯ.


25 Ноември 2010 18:31 | за цска(то)
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

тук някакви зурли се опитват нещо за ЛЕВСКИ да пишат, хей прасета идва коледа и хайде под ножа


27 Ноември 2010 01:31 | обзървър
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тука някой се опитва да редактира твърде твърде избирателно. Страно защо оба4е се оставят говеждите мнения.


27 Ноември 2010 01:33 | обзървър
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Явно говедото, писало от обора на 25ти ноември, 18:31, разбира от аграрна лексика. Хубаво е да си животновъд. Но си говедо, все пак...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар