Мачът Пирин ГД – Монтана е бил наблюдаван от "прокурор под прикритие"

25 април 2013 14:46   1 коментар   6899 прочита


Двубоят между отборите на Пирин Гоце Делчев и Монтана, който се игра на 21 април е бил наблюдаван от представител на прокуратурата. Човекът под прикритие е трябвало да следи за съмнителни действия на двата отбора, с цел уговаряна на резултат. Предварителната информация на разследващите органи е била за краен резултат 3:2, двубоят, обаче приключи 4:2 за Пирин.

 Припомняме, че преди време в БФС бе получен сигнал от УЕФА за 10 съмнителни срещи, които са се изиграли в "А" група и в турнира за купата през 2012 г. Списъкът е бил изпратен в родната централа след последния съвместен семинар на УЕФА и Интерпол в Рим в края на януари. Именно клубът от Гоце Делчев е отборът, замесен в най-много странни мачове (4), а два от тях са били срещу Монтана. На 06.10.2012 г., VIII кръг на "А" група Монтана - Пирин (ГД) 3:0 и на 31.10.2012 г., първи 1/16-финал за Купата на България Пирин (ГД) - Монтана 3:2.

Останалите две участия на Пирин ГД в мачове под съмнение са срещу ЦСКА и Литекс. Зачестилите сигнали за уреждане на мачове са накарали разследващите органи да предприемат крути мерки, едната от които е представители на прокуратурата да гледат мачове на живо. Все още не е ясно какъв е доклада за този мач, но със сигурност е ясно, че Пирин и Монтана ще бъдат следени под лупа от разследващите органи.
Лъчо Петров


Още за: Пирин Гд   Монтана   футбол   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
25 Април 2013 20:53 | XviD
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

А Пирин 2 Благоевград с кой играете този кръг на А група




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар