М. Калъмбов се връща в “Пирин” с минералната вода “Рилец”

05 ноември 2010 00:20   7 коментара   36509 прочита
М. Калъмбов
М. Калъмбов


М. Калъмбов

Г-15 анонсират мистериозен инвеститор, никой не вярва

Бившият военен комендант Методи Калъмбов се завръща в “Пирин” с минералната вода “Рилец”. Бизнесменът от петричкото село Яворница заби последния пирон в ковчега на автентичната марка на благоевградския футбол през лятото на 2005 г., когато орлетата бяха изхвърлени от “А” група за непогасени суми към държавната хазна и за опит за фалшифициране на документи. На мача с “Локомотив” /Пд/ преди десетина дни обаче с продукта с живителната течност, произвеждан от фирмата на Калъмбов, беше заредена съблекалнята на отбора и всички хладилници в административната сграда на стадион “Христо Ботев”. Надписът “Рилец” пък грейна на рекламното табло със спомоществователите на зелено-белите.

Всеки, който е съгласен да помогне в този тежък момент, е добре дошъл, независимо от миналото му. На позивната ни очакваме да откликне и бившият собственик на “Македонска слава” Пламен Мирчев, няма да върнем никого, коментираха от “Дъбравска” 1, но не пожелаха да конкретизират в какви параметри се простират обещанията и ангажиментите на тотално компрометиралия се в очите на феновете М. Калъмбов. Същевременно от групировката Г-15 продължиха упорито да анонсират, че са намерили инвеститор от чужбина, който бил готов да вземе “Пирин”, но само ако притежава пълния контрол над акционерното дружество. Единственото, което уточниха хората на Петър Байкушев, се ограничи до националността на тайнствения кандидат-спонсор - не бил турчин, а гражданин на друга съседна на България страна. Категоричният отказ мистериозният благодетел да бъде изваден на светло обаче предизвика тотално недоверие за съществуването му.

Пиринските началници пожелаха изрично да внесат яснота около глобите с по една месечна заплата на футболистите за слабите игри напоследък и конкретно за резила срещу “Академик”. Санкциите засега са по-скоро с превантивна цел. При успех срещу ЦСКА в понеделник наказателната мярка може да отпадне начаса, обясниха от клуба. Междувременно вчера тръгнаха приказки, че изпълнителният директор Емил Наков навива ексхалфа на “Левски”, “Вихрен” и “Славия” Саша Симонович да подсили селекцията на Костадин Ангелов в условията на криза. Кюстендилецът уговарял 35-годишния сърбин да облече екипа на благоевградчани още за сблъсъка с армейците в първия ден на новата седмица. Забраната за картотекирането на футболисти преди зимната пауза не засяга играчи без отбор от началото на сезона и със статут на свободни агенти, какъвто е случаят със Симонович. В клубния офис не се намери човек, който да потвърди официално трансферната новина. Преговарящият Е. Наков не бе открит за коментар.

7 коментара
05 Ноември 2010 02:31 | член за пирин сс
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ле ле ле,до къде я докараха ваклинов и сие-да викаш калъмбов да помага
утре викнете и данчо струмата и кайо на помощ на...мак.слава


05 Ноември 2010 05:17 | граничар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Някои неща имат граници , наглостта на този субект май е безгранична !!
За това което причини на Пирин и на футбола в окръга , трябваше да бъде изгонен поне от града !! Но , не би !! Сега се връщал ?? Много добре !!


05 Ноември 2010 10:47 | Иван Иванов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

До вчера вие смешници от Пирин СС псувахте и хулехте Калъмбов а днес ви става първа приятелка мн сте жалки и няма да изкарате още мн на чело на клуба обичан от целия ни град.


05 Ноември 2010 11:24 | фафафа
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ какво направи с Пирин мършооо


05 Ноември 2010 13:27 | love
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ваклинов+калъмбов


05 Ноември 2010 14:45 | Таната Оцев-Орлето
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

а сега де ше се стигне до старата приказка на нов глас. Кальмбов вьььььн


05 Ноември 2010 18:39 | плочкаджия
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Горчиво, горчиво!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар