М. Близнаков напусна “Пирин” /ГД/ и отиде в “Етър”

22 януари 2011 00:20   2 коментара   13045 прочита
Ив. Близнаков
Ив. Близнаков


Ив. Близнаков

В понеделник започваме подготовка, всички на стадиона в 14.00 ч., нареди изпълнителният шеф Ив. Близнаков

“Пирин” /ГД/ остана без най-добрия си играч Марио Близнаков, който в 19.30 ч. в четвъртък пристигна във Велико Търново и вчера направи дебютна тренировка с “Етър”. С това бе сложен край на трансферната сага с 28-годишния нападател, която се вихри в последния месец. Интерес към него предявяваха “Брестник”, македонският “Работнички-Кометал”, “Септември” /Сим/, “Сливен”, “Банско”, но футболистът удържа думата си, дадена отпреди Нова година на шефовете на виолетовите. Раздялата с Марио е окончателна. Етърци предложиха най-добрите финансови параметри и за клуба ни, и за играча, коментира изпълнителният директор на неврокопчани Иван Близнаков, по чиито стъпки върви неговият брат.

Близнаков-старши направи кариера преди малко повече от 20 г. в старопрестолния град, където феновете още помнят изявите му. Веднага след пристигането си М. Близнаков е бил настанен в един от луксозните хотели във В. Търново, където ще пребивава, докато му предоставят жилище. Договорът му се очаква да бъде за 6 месеца плюс 1 г. Той е вторият капитан на “Пирин” /ГД/, когото болярите привличат, след като през лятото взеха Румен Лапантов. В атака Близнаков ще си партнира с другия есенен голмайстор на втория ешелон Тихомир Кънев, двамата завършиха полусезона с по 7 попадения.

Същевременно от лагера на пиринци обявиха понеделник за начало на същинската подготовка, просрочена заради липсата на яснота за бъдещето на отбора. Достатъчно време загубихме, вече няма за кога да отлагаме, всички трябва да са на стадиона в 14.00 ч., нареди Ив. Близнаков, без да внесе конкретика за намеренията на кандидат-инвеститорите, на които се разчита да пратят хроничното безпаричие в миналото.

2 коментара
23 Януари 2011 09:22 | ЧАО ;Б;ГРУПА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ПИРИН СЕ РАЗПАДНА


24 Януари 2011 09:29 | ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ОБАРКАЛ СИ РЕЙСА




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар