Людмил Карамитов ще координира спортната дейност в община Сандански

20 март 2013 15:12   34 коментара   13559 прочита


Със Заповед на кмета на община Сандански Андон Тотев, до провеждането на общо събрание на ОФК „Вихрен – Сандански” Людмил Карамитов ще координира, съвместно с Илка Поповчева – юрист в община Сандански и Веселин Смилков – Директор Дирекция „Общинска собственост” цялостната спортна дейност в община Сандански. Людмил Карамитов е завършил Спортната академия в София. Той е бивш общински съветник, бивш Изпълнителен директор на „Вихрен” и дългогодишен спортен деец.

П. Стойчева

34 коментара
20 Март 2013 20:11 | за Санданчани !!
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Деница Николова подчерта, че "очевидно не е търсено мнението на хората от с. Лешница, община Сандански при подготовката на проекта за защитено жилище".

"Няма друг подобен случай в България. Всеки нереализиран проект компрометира усвояването на евросредствата. Няма техническо време в конкретния случай проектът да бъде предоговорен в рамките на изтичащия вече програмен период на ЕС"


20 Март 2013 20:13 | !!
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

фани едния удри двамата


20 Март 2013 20:39 | оставка за Кмета !
Оценка:
5
 (
5
 гласа)


Харалан Александров: В проекта за защитено жилище в Лешница има тежка грешка

Със сигурност Община Сандански ще трябва да даде обяснение пред Европейския съюз

Социалният антрополог и консултант на проекта "Подкрепа за деинституционализация на социални институции, предлагащи услуги за деца в риск Община Сандански" намира, че хората от Лешница се чувстват насилени и разгневени, заради това, което им се стоварва.

"Случилото се пример за лошо планиране", коментира той след второто бурно събрание с хората от селото.


20 Март 2013 21:22 | !
Оценка:
6
 (
6
 гласа)



Санданчани да се вдигнем срещу групировката на екс съдията Илия Янев ! стига сме мълчали и с нашето мълчание прикриваме кражбите ! да поискаме оставките на прокурорите прикрили кражбите ! някакви тъмни субекти на тридесет метра от прокуратурата разфасоват сградата на старата община ! сечат се дървета !кой е разрешил какво ще се прави там ! какво !!!?!?! защо сите си мълчите ! бе мискини !


21 Март 2013 06:03 | кмете
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

стига си измисляш служби на твои лизачи това няма да те спаси ! скоро самите граждани ще те пометат ! и теб и кликата ти около теб! хората са на улицата ти назначаваш хора да контролират и развиват един частен клуб " Вихрен" . това е нарушение на закона и областния управител и прокуратурата спят - всичко и купил и господ и той гледа и мълчи ;;;;остава хората ..на улицата и оставка ..трябва да дадеш отговор -колко пари общински потънаха в касите на "ВИХРЕН".. скоро ..


21 Март 2013 06:28 | докъде стигна
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

проверката г-н БАХАНОВ! -какъв е резултата от ревизията изобщо назначавана ли е ! разпоредена ли е проверка от прокуратурата по Вашия сигнал - докъде е стигнала г-н Баханов - въпроси на които трябва да отговориш на гражданите ! иначе какъв и смисъла от вашия престой в областта !

Зам. областният управител Г. Баханов поиска ревизия на харчовете на ФК "Вихрен" - Сандански, прокуратура и полиция започнаха разследване за какво са употребени 900 000 лв.


21 Март 2013 06:42 | !
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

с. Лешница въстана и победи - САНДАНЧАНИ НИЕ ЩО ЧАКАМЕ ! ДА ЦЪФНАТ НА ПРОЛЕТ НАЛЪМИТЕ ЛИ ?! ДА СЕ СЪБЕРЕМ ПРЕД ОБЩИНАТА И ДА ПОИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА ТОЯ САМОЗАБРАВИЛ СЕ ДЕРИБЕЙ ! ТОТЕВ И ТИЯ ОКОЛО НЕГО ! ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ТАЗИ ВПИЯНЧЕНА АДМИНИСТРАЦИЯ !


21 Март 2013 08:33 | киро
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Гнас гнас назначава. Илка Поповчева е по-подходяща за шеф на духовия оркестър ан общината. Преди години тая длъжност я заемаше майка й - Вангерия Поповчева, понастоящем съветник и първа флейта на Доньо от Левуново.


21 Март 2013 10:11 | АС-23
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Каква спортна дейност ще координира. Тоя с каквото се е захванал всичко е развалил. Овен да открадне нещо и да плюва по хората за нищо не става. Толкова ли няма футболни хора в този град. Скоро четох плана му за възраждане на "Вихрен". Ами кой дава изява на неграмотни хора. Бил спортен деятел. Къде му отиде женския футбол. С "доброто му отношение"изгони и малкото момичета които играеха футбол. Смени много треньори, а самия той не застана. Най -вероятно с този човек се цели да се затрие спорта в града. Искал да стане шеф на спортни имоти. По едно време и директор на Спортното училище искаше да стане. За всякъде става където може да има далавера. Да е честит на Сандански новия спортен управник. Дали има някой в този град да каже добра дума за Карамитов. Манолев много го плюват, но поне децата и юношите на Вихрен играят във всички първенства. Че ги обвиняват че взели такси и наем от стадиона и така да е .Всеки ще го направи като работиш без пари с месеци . Ония които взеха хиляди за тях н


21 Март 2013 15:47 | за Баханов !!!!!!
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

проверката г-н БАХАНОВ! -какъв е резултата от ревизията изобщо назначавана ли е ! разпоредена ли е проверка от прокуратурата по Вашия сигнал - докъде е стигнала г-н Баханов - въпроси на които трябва да отговориш на гражданите ! иначе какъв и смисъла от вашия престой в областта !

Зам. областният управител Г. Баханов поиска ревизия на харчовете на ФК "Вихрен" - Сандански, прокуратура и полиция започнаха разследване за какво са употребени 900 000 лв.


21 Март 2013 16:03 | !
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

НА 24. 03. 2013 ОТ 11:00 ЧАСА /НЕДЕЛЯ/ НА ПЛОЩАД „БЪЛГАРИЯ“ ЩЕ ВИ ПРЕДСТАВИМ ИСТИНАТА ЗА ЕНЕРГИЙНИТЕ МОНОПОЛИ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО И КАК ПОСТИГНАХМЕ !!!
ЕЛАТЕ, ЗА ДА ЧУЕТЕ КАК СА ВИ ОГРАБВАЛИ И КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗВАТЕ ЗАНАПРЕД!!!
ЕЛАТЕ ДА СИ ПОСТАВИМ И НОВАТА НИ ЦЕЛ И ДА РАЗБИЕМ ФИНАНСОВОТО РОБСТВО!!!
ДА КАЖЕМ НЕ И НА БАНКИТЕ И ТЕХНИТЕ ОГЛЕДАЛНИ ОБРАЗИ !!!
БЪЛГАРИНЪТ Е ЧОВЕК, А НЕ ХОДЕЩА КЕСИЯ.
ОЧАКВАМЕ ВИ!!!
ВИЕ СТЕ СИЛАТА, КОЯТО ЩЕ ПРОМЕНИ МОДЕЛА...


22 Март 2013 16:14 | !
Оценка:
1
 (
3
 гласа)



КМЕТЕ ДОКОГА ЩЕ СЕ ПРАВИШ НА НИ ЧУЛ НЕ ВИДЕЛ ! Това е рекет над гражданите ! какво правиш - това е рекет
Защо НАП не провери дейността на главния архитект на Община Сандански и свързаните с нея фирми. Да се проверат какви проекти минават през общината, кои фирми са ги изготвили - тези фирми какви данъци са платили .Публична тайна, че на ІV етаж кипи трескава неправомерна проектанска дейност под ръководството на гл. архитект-тия хора просто не си гледат служебните задължения. Неправомерно се използват чужди печати !!!От там идва и това кьораво подписване на явно завишени сметки. Явно тия хора се използват само за подписване и от там при евентуален пробив в системата за грабеж и разпределяне на откраднатото-тия хора да отидат първо в следствието, после в прокуратурата, а от там в съда и може и в затвора, а кукловодите ще се отидат да си управляват заграбеното и да раздават акъли!!! Докога община Сандански ще е зона свободна за прилагането на всякакви корупциони практики ! Докога


22 Март 2013 17:24 | на протест пред
Оценка:
2
 (
4
 гласа)


общината - това е пътя -оставка на Тотев ! ...

Създаването на начукана един върху друг администрация е патент на чичо Дончо - за да се усещат служителите несигурни - с него и без него се тая, хора бол ! това е тактика за смачкване на всичко що не е съгласно-а се обади-а си отиде немедлено - заплатки малки, но чичо Дончо позволява да се пипа кой откъде може-безнаказано! той е господ и явно и за такъв се смята! тоя човек трябва да бъде съден не затова що е откраднал, щото няма да си носи го на оня свят, а за това че със своето управление поквари хората, окраде мечтите им за едно по-достойно и човешко управление !запрати младите хора по- други държави да си търсят едно по-достойно съществование и да могат да ходят с дигната глава ! няма държава - прокуратура.. всичко спи ...
. г-н Баханов дуе бузи и пълни гащи в Областта ..жива трагедия от всякъде ..Господ и той гледа на това що става.. тих и невъзмутим.... Не може да се разчита на такава смачкана, впиянчена администрация! Тотев -в


22 Март 2013 17:26 | !
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

за кмета ТОТЕВ - оди си

со мир ! гледай си пенсията ! гледай си стариниге ! оди си со кротце ! и благо ! оди си !

Кмете,
голяма част от Вашите служетели работят за частни фирми в ущърб на интересите на община !!то това явно се толерира от г-н Тотев на него му трябват зависими хора/включително пиандета/и той е по принцип е широко скроен човек краде но и но хората около него дава възможност да правят което и той прави !! всичко което не действа по тоз модел бива смачкано !! и отстранено !!! висок управленчески морал - нема що !! но и тоз смачкан народ търпи, търпи..... но ще дойде време когато това търпение ще свърши и чашата на търпението прелее ...и тогава ще стане страшно.... дано съм лош порок!!


22 Март 2013 17:29 | Баханов-оди си и ти !
Оценка:
1
 (
3
 гласа)


Баханов - и ти си оди! за нищо не ставаш! бездействието ви е престъпление ! четири години заблуждаваш хората, че правиш нещо ! аман вече ни писна да ни заблуждават ! оди си барабар с Тотев и двамата сте едно общо ! разбра се вече !
4етвърта година - бездействие !!
ГЕРБ дойде на власт с мисията да сложи ред в управлението ! но нещо не се получава вече трета година ?? само някакви проверки без да има резултат !! четиво за запълване на свободното време !!
Често четем, че областната управа Благоевград е разпоредила проверки - кога за пропаднали улици в Ново Делчево, кога за незаконни строежи около водоема в с. Дебрене, училищни ниви с. Поленица община Сандански, кога за нещо друго. Жалко е, че нищо не четем за резултати от проверките. Много дълги проверки, сякаш изследват историята на човешката цивилизация!!!
г-н Баханов
защо бягаш от истината за тези лично извършени от теб проверки !! г. н Баханов -оди си ! и ти си част от модела тотев, от най- смешната част ! оди си ! смешен си


22 Март 2013 17:40 | кмете па ли поликлиника !
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

не се спираш кмете !!
Сесия на ОбС - Сандански, 28 март, дневен ред

Заседанието ще започне в 9 часа, Зала на съветника

– Доклад от Андон Тотев – Кмет на община Сандански, относно изпълнение на решение № 370/29. 11. 2012 г. на ОбС – Сандански за приватизация на имот, представляващ сграда с идентификатор 65334. 300. 1740. 1 и сграда с идентификатор 65334. 300. 1740. 2 в поземлен имот с идентификатор 65334. 300. 1740 по КККР на гр. Сандански чрез публично оповестен конкурс.


22 Март 2013 19:07 | за гражданите !!!
Оценка:
2
 (
6
 гласа)


Крайно време е санданчани да се освободят от това некадърно селско управление на Тотьо и Насьо. Сега тези управленски мижитурки тотално го съсипват и безсрамно се кипрят . Селски галфони непукисти. Ти ги плюеш, те мислят, че дъжд ги вали.


22 Март 2013 19:09 | за прокуратурата !!
Оценка:
2
 (
4
 гласа)


НЕ ИЗПЪЛНЕНО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ
Решение №108/30. 06. 2003 год.
Относно:Взимане на решение за опазване на общшнски имоти
На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, Общинския съвет

Реши:
1. Задължава Кмета на Общината да предприеме съответните действия за запазване /възстановяване/ на следните имоти :
- Сградата в която до 30. 04. 2003 год. Беше настанена Общинската администрация
-Свободната площ зад упоменатата сграда плюс постройката /старата кметство/ представяваща общо 4 305 кв. м
-Паркинга /около 1 000 кв. м/ находящ се под ГУМ
2. В срок до 30. 07. 2003 год. Кмета на общината да уведоми ОбСъвет-Сандански за стореното, като приложи съответните искове и други документи, удостоверяващи действия от страна на Общинска администрация, в противен случай да му бъде потърсена отговорност.
това е престъпление ! бездействие - в НК има достатъчно тестове да бъде подведен ! защо прокуратурата спи ! да се съберем пред сградата на районна прокуратура и поискаме оставка на п


23 Март 2013 02:25 | !
Оценка:
1
 (
5
 гласа)


АНДОН ТОТЕВ ДА ДАДЕ ЧРЕЗ МЕДИИТЕ В ПИСМЕН ВИД ПРЕД ЦЯЛАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ ОТГОВОРИ НА СЛЕДНИТЕ ВЪПРОСИ:
8. ЗАЩО КМЕТЪТ АНДОН ТОТЕВ ИЗПЪЛНЯВА ИЗБИРАТЕЛНО РЕШЕНИЯ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ??? ЗАЩО НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ ГЛАСУВАНИ ОТ МЕСТНИЯ ПАРЛАМЕНТ? ПО КАКВИ КРИТЕРИИ ПОДБИРА КОИ РЕШЕНИЯ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯТ, И КОИ НЕ?


23 Март 2013 06:24 | за кмета
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

кмете има ли такваз бройка в щата на общината - и колко пари ще вземе Людмил ! ако нема що го назначи - и защо тия общински съветници си сите мълчат ! де е Жвко независимия, честния даскал, 6-7 парчета гербаджии - де са -що се изпокриха !! а ма и Ние що ги търпим ..! та не се дигнем как тия от селото Лешница и ги изгоним... що си траем граждани на гр. Сандански... Нашите деди са вдигали възтания срещу агарянския поробител ние само гледаме тъпо .. и се гледаме гузно .. тия хора украдоха нашето настояще и бъдещето на децата ни .... а ние мълчим.... докога .. никой нема да ни помогне - ние трябва да излезем на улицата и изгоним тая впиянчена администрация ...негледате ли как са се юрнали да продават де що видат общинска собственост - сега е на ред - поликлиниката ----- що имот по реката се открадна ....нико нищо не мърда ..техната ..се са у един кюп..


23 Март 2013 06:34 | за Баханов !!!!!!
Оценка:
2
 (
4
 гласа)


и Пилат Понтийски би ти завидел- пускаш до прокуратурата сигнал за злоупотреби в ФД Вихрен-като добре знаеш, че там Дончо е бетон-сите са негови и нищо нема да се получи ! и пускаш да мине - ОбС - Сандански одобри 20 000 лева наскоро на частния клуб с президент Георги Манолев ! това престъпно решение ! Баханов това Ваше бездействие ощетява гражданите на Общината ! но това явно не Ви засяга - важното е да има дим и никакви резултати и на пролет пред урните с бюлетината на ГЕРБ!! Баханов, това що правите пак ще върнете комунистите на власт ! явно се видя ГЕРБ, че крепи Тотев !! и теб те пускат малко да поджавкаш за настроение и гражданско заблуждение ! та такива ми ти работи Георги ! и що бе стоиш у Областта, що ставаш смешен ! излез и кажи - не става ! толко мога -толкова ми разрешават - те това е !! да те разберем - яж си белиот леб у областта, пии си кафетата ... широк живот ...и чакай изборите--всички за ГЕРБ ..ех живот здравей ...живот .оди си - дорде е време ...Георги .....



23 Март 2013 09:17 | за Кмета ТОТЕВ !!!!!!
Оценка:
2
 (
4
 гласа)


няма има ПУП ! има ПУП !!

сечта в гората над града е инициирана от това предписание - защо прокуратурата спи защо ??? докога !!

Отмяна на предписание за изработване на ПУП - ПРЗ за "Жилищно строителство"

Отнася се за поземлен имот № 316006, попадащ в териториалния обхват на ДГС “Сандански” в местността “Страната”
02 Oct 2012
З А П О В Е Д № УТИП - 165

гр. Сандански, 26. 09. 2012 година

ако някой се интересува чии е този имот да пита Кмета г-н Тотев ! И ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА ДА ПРИКРИВА СЛУЧАЯ ! ЗАЩО


23 Март 2013 09:20 | за ТОТЕВ !
Оценка:
0
 (
4
 гласа)


докъде стигна този
случай-резултат !!
! цел град знае кой ореза гората министъра не знае - срам ! -
Корнелия Нинова: Не приемам, че сечта при Поленица е била "незабелязана"
Министър Найденов: Готови сме да подпомогнем собствениците да възстановят гората, ако те го желаят.
Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов информира Парламента, че държавата е готова да помогне на собствениците на изсечената край село Поленица 12-16 декара 45-годишна гора от черен бор да бъде възстановена.
Найденов каза това в рамките на парламентарния контрол в отговор на питане, внесено от Корнелия Нинова, депутат от Парламентарна група на Коалиция за България.
Министърът съобщи, че е извършена спешна проверка, при която е установено, че сечта е извършена от неизвестни лица, а имотът попада в зелената зона на град Сандански и НАТУРА-2000.
"Тезата Ви, че сечта е останала незабелязана, за мен е неприемлива. Радвам се, че е подаден сигнал до прокуратурата. Ще има ли наказани? "



23 Март 2013 09:53 | за НАП проверка !!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)


Трябва да се направи проверка на една група чиновници който близко стоят до Кмета Тотев - някак си доста бързо забогатяха с подписването на документи които и те знаят че се краде нагло общинска и държавна собственост и завишени сметки по обектите които строи общината !! голяма част работят за частни фирми в ущърб на интересите на общината!! Баханов размърдай се направи нещо - предизвикай проверки !! с заплати от по 400-600 лп как се купуват такива имоти


23 Март 2013 10:40 | утре на площада !!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

всички да поискаме оставката на кмета Тотев и неговата клика !

Събуждането е труден процес. Толкова труден, че се оставихме като стадо овце някакви си неграмотници да ни манипулират. А иначе чичото, чичовото и тайфата около тях се крепят на страха на хората. Страх от това, че утре работодателят андон Тотев ще ги изгони от работа. Наглостта им е без граници, простотията огромна. И така наглост+простотия+страха на хората е формулата на успеха на човекът от Левуново.


НА ТИЯ ЩО СПЯТ ИСКАМ ДА ИМ КАЖА ИМА ВРЕМЕ ДА СЕ НАСПИТЕ -----ДА ИЗЛЕЗЕМ НА улицата !!!ТОВА Е РЕШЕНИЕТО !



23 Март 2013 11:05 | на площада !!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

За да предизвикаш гнева на търпеливия, това означава, че много, ама много си прекалил.


23 Март 2013 16:45 | ! кмете,
Оценка:
3
 (
3
 гласа)


вчера минах от там покрай старата община - опасно е - може да загине някой - защо властта нищо не прави ! като загине някой тогава ще се питаме пак защо ?

кмете на тия разбойници, ти си им баща и майка ! господ гледа !



24 Март 2013 09:32 | за Вангел,
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ватгеле от площада поведи гражданите към старата община да видат ако остане Тотев на що ше заприлича градо ! да грабне по тухла, парче мазилка и всички има - там всичко и послано с строителни отпадъци ...човек ке утрепат ама на кой му пука ....и пред общината да ги турат со клетва ..Проклет да си Дончо ! ! и това е твое дело


24 Март 2013 12:18 | за Баханов !!!!!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

що спиш ! защо се оставя тоя имот да се разпада ! защо г-н Баханов !
за сладкарница Чинара - Хаджигаев - защо спиш и ти и г-н Баханов

с 312 кв. м застроена площ от административна сграда
на четири етажа, масивна конструкция, находяща се в гр. Сандански, УПИ І, кв.
39, описана в Акт за държавна собственост №2055/08. 04. 2009г. и Акт за поправка
на акт за държавна собственост №2085/08. 06. 2009г.



24 Март 2013 13:07 | !!!!!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Председателят на Сдружение "Гражданско общество" Вангел Цилев съобщи, че около 100 абонати на ЧЕЗ от Община Сандански ще получат съществено намаление на надутите им през декември-февруари сметки за ток. 2600 надписани лева ще бъдат върнати на само един абонат. ПАЛАТКОВИЯТ ЛАГЕР пред сградата на Общинска администрация НЕ Е ОТМЕНЕН, построяването му е въпрос на дни


24 Март 2013 16:23 | браво Вангеле !!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Сдружение "Гражданско общество": Частните съдебни изпълнители от Сандански да внимават в картинката!

Банките наоколо също да си отварят очите! Предупрежденията са на Сдружение "Гражданско общество"


24 Март 2013 16:25 | браво Вангеле !!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Вангел Цилев: Яне Янев помогна, за да се намалят сметките за тока


24 Март 2013 17:00 | браво ЯНЕ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

глем мъж си ! глем


29 Март 2013 10:42 | ВИХРЕН
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Таа статиа е за ВИХРЕН кви глупости се пишат.. и тоа па сопол дек що са го турили там па он акъл за 2 стинки нема.. е нема да прокопсаме с тоа до В група ке стигнеме и повече нема... да си връщат отборо на Коко и тва ем ората нема да ревът че данаците им отиват във Вихрен




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар