Локо София спечели дербито на Втора лига срещу безличен Пирин

04 октомври 2020 01:19   22 коментара   11246 прочита


Локомотив София победи с 3:1 срещу Пирин Благоевград в дербито от 9-ия кръг на Втора лига. Два гола вкара намиращият се в отлична форма от началото на сезона Илиян Стефанов (16, 33),уникален гло вкара и Педро Ферари, а минута преди края Конър Хендърсън вкара гола за орлетата. Това бе единият от двата точни удара за Пирин в целия мач.

Солидна агитка подкрепи гостите,но остана разочарована от играта на своите любимци. И в един момент дори им обърна гръб. Срещата изгледа в агитката и шефката Ива Уорън. Сред зрителите бе и капитанът на Лудогорец Светослав Дяков,който се очаква да се завърне в Пирин.

Гостите започнаха по-активно и логично напрежението в първите минути бе пред вратаря Ивайло Василев. До сериозна опасност обаче не се стигна най-вече заради организираната игра на домакините в защита. В 8-ата минута „червено-черните“ поискаха дузпа за падане на Марио Петков, който бе задържан от Красимир Станоев след центриране от ъглов удар, но реферът Георги Давидов прецени, че единоборството е било в рамките на правилата. Две минути по-късно Спас Георгиев финтира Мики Орачев отдясно и шутира, но топката премина встрани от вратата.

Домакините поведоха в 16-ата минута, когато Светослав Диков от дясното крило сложи топката на главата на Илиян Стефанов и той не сгреши за 1:0.
Минута след попадението гостите от Благоевград имаха претенции за дузпа, след като Преслав Йорданов прадна в наказателното поле, но и този път съдията остана безмълвен.

В 33-ата минута Локомотив Сф нанесе втори удар. Светослав Диков задържа топката около наказателното лното поле и подаде към Илиан Стефанов, който с изключително прецизен удар прати топката в долния ляв ъгъл на вратаря Петров.

Почти цяло второ полувреме орлетата играха с 10 души, след като Александър Дюлгеров бе изгонен в 52-ата минута.Логичното се случи само след 4 минути. Първо Диков уцели напречната греда, топката се върна в полето и секунди по-късно Педро Ферари с фамозен удар с левия крак от границата на наказателното поле направи 3:0.

Домакините можеха да вкарат четвърти гол в 72-ата минута, когато Илиян Стефанов разсече защитата на съперника с пас към Диков. Нападателят на Локомотив Сф шутира в далечния ъгъл, но вратарят Петров с крак успя да избие.Минута преди края Конър Хендърсън вкара почетния гол за Пирин Благоевград./Пиринспорт


Още за: Пирин   загуба   лига   Още от: Спорт

Принтирай статия
22 коментара
04 Октомври 2020 07:10 | ...
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Трагичен Пирин!!


04 Октомври 2020 07:11 | томоффф
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

КЪДЕ Е ВЛАДКО ЕЛЕЗОВ, ТОЗИ РАЗБИРАЧ.


04 Октомври 2020 08:54 | Шишо
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Никаква идея в играта, футболист с визитка изглеждат като треторазрядни. Слаба физическа подготовка, а в тактически план е катастрофа. Дано се вземат решения иначе Пирин ще се лута по долните девизии дълго.


04 Октомври 2020 09:19 | ТРЕНЬОР
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

ОЩЕ ЛО ИМА ЗАБЛУДЕНИ ХОРА, КОИТО МИСЛЯТ, ЧЕ ТАЗИ ФИРМА - МЕНТЕ Е В БЛАГОЕВГРАД ДА РАЗВИВА ФУТБОЛА? ШИШИ, ЧРЕЗ ПОСТАВЕНОТО ЛИЦЕ-ИВА УОРЪН СА ТУК ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ, ТОТО, КУПУВАНЕ НА ИМОТИ И ХОТЕЛИ, МЕНИДЖЪРСКИ ИНТЕРЕСИ. ПРОГЛЕДНЕТЕ. ЖАЛКО ЗА МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ.


04 Октомври 2020 09:22 | Сашо Диков
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Докато тази леля слуша некадърниците, Венко Попов и братя Елезови, резултати няма да има. На шефовете явно не им пука, че се изливат едни пари, а отбора е средняк в Б група.


04 Октомври 2020 09:24 | Симитли
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Е този Пирин още ли го има те са умрели отдавна


04 Октомври 2020 10:09 | Сашо Диков
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ЯМКС


04 Октомври 2020 10:42 | до ива дацева
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Има ли в отбора някой който да е отговорен за нещо щото назначихте доста директори кой защо е там, кой ще поеме вината след като вие сте усиготили заплати и то добри навреме 2 пъти храноден на футболистите товая го няма в 99%от отборите в А група, а отборът е мърда немогат да ходят камо ли да тичат кога някой ще тропне по масата и каже така неможе ето всичко от ръководството се изпълнаява навреме а вие мърди, не ли време за наказания глоби уволнения дори, обградили сте се само с гъзолизци на който сте им дали хубави заплатки и да ви лижат гъза а работа никаква, все пак вие сте президент и вие ще ностие негативите и ги носите, почти всички околова вас са пиявици него ли разбрахте целия град го знае с години само вие не извадете си глаавата от пясаъка като щраусите и погледнете истината щото е жалко при такива усоловия такова преставяне забулудите дето сме били такива тимчете фалирали като нафтата янтра и своге неса пример за нещо особено, на мача с локото първи удър в 89 мин жалко


04 Октомври 2020 11:17 | Кольо Безин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Въпрос към некадърниците от "Дъбравска" 1-пак ли "злобарите" и пишещите във форума са виновни????? Защо вече две години при най голям бюджет в слабата Б група, Пирин е или в средата или в дъното на таблицата???? Пишете се бе, братя Грим (Елезови).


04 Октомври 2020 11:19 | Боре
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Фирмата в тук да се изперат едни милиони и после чао чао. Кой разбрал разбрал.


04 Октомври 2020 11:44 | Иоан
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Това ирландче ако беше треньор нямаше да е тук. Профилът му отговарял. Профилът на унищожителя на школата отговаря. Качествата им не отговарят на Пирин. Вонка всите.


04 Октомври 2020 12:22 | Кайо
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Това е отбора на "Гара Пирин"! Не е нашия велик тим!


04 Октомври 2020 13:44 | Фен
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Усетихте ли народната любов Даааааа Следващия директар е наред


04 Октомври 2020 13:53 | $$$$$$
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На Шефка не може да и държим сметка за какво си харчи парите. А дали се сеща че финансира личен проект на шефчето


04 Октомври 2020 13:59 | $$$$$$
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Кога ще махнете паразитите Венко Попов и Васко Петров. Нали шефа е много велик, защо Васката още се бърка в ДЮШ


04 Октомври 2020 14:42 | Васко
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Васко, тръгвай си сам да не се налага да те изхвърляме


04 Октомври 2020 15:19 | Shtagi
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Батални сцени се разиграха след мача Локомотив (София) - Пирин (Благоевград), спечелен от "железничарите" с 3:1. Феновете на "орлетата" трудно преглъщат загубата и след последния съдийски сигнал атакуваха шефката на клуба Ива Уорън. Бесни ултраси от Благоевград и потърсиха обяснение, като дори заплашително тръгнаха към нея и искаха да я бият. Само бързата намеса на полицейските служители предотврати по-сериозен инцидент. Около 30 бяха запалянковците на Пирин, които атакуваха Ива Уорън, предаде човек на БЛИЦ от стадион "Локомотив". Недовoлните фенове подозират, че футболистите на Пирин правят бойкот. Те са бесни на играчите, най-вече на Антон Карачанаков, който игра много слабо срещу Локомотив.
След като страстите се успокоиха шефката на Пирин се качи в ложата на стадион "Локомотив", видимо развълнувана. Местните фенове я успокоиха след атаката на ултрасите на Пирин. "Ако не можем да загубим, ние не сме за футбола", коментира Ива Уорън.


04 Октомври 2020 17:09 | ици
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Елезов гъзо кога ще играе


04 Октомври 2020 17:43 | ББПП
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Стана скандал след мача, че на хората им писва от лъжи, тоя Фийни за нищо не става и още го държат, най различни директори у тоя клуб и не виждат, че сме трагедия. И мажо на Ива, взе да псува по феновете '' fack you'' следващия път ще ядат шутове, боли ме оная работа от калинката и оня другия мухльо, който им е охрана. Ива каза, декември щели да си ходят, още сега да си тръгват, боклуци смърдели


04 Октомври 2020 18:42 | ЙЪН ДЖЕЙМС РЪШ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

уй за ДАЦА, ДЕБЕЛОГЪЗИТЕ братии и ПЛАТЕНИТЕ чикиджии ....файтоно


04 Октомври 2020 21:14 | Фак ю
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Септември София с премия 72 лева, точки колкото дебелогъзите и англоговорящите


05 Октомври 2020 11:53 | Шишо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ах как ще зарадва града лелката да си тръгне и с нея братя Грим и Венко Комсомолеца. Недоразумението Емирейтс




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар