Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

Ћили  остова за втора поредна седмица е сред най-добрите в първенството на »тали€ по футбол


13 февруари 2018 14:05   1845 прочита‘утболистката от ѕетрич Ћил€на  остова продължава да привлича вниманието на футболните специалисти на Ѕотуша. Ѕлагодарение на поредните си отлично из€ви с екипа на ¬ерона Ћили попадна в класаци€та на списание L Football, отраз€ващо футболното първенство на »тали€ за жени.

¬ поредни€т 13 кръг на дамското калчо Ћили вкара два гола във вратата на –авена за победата на ¬ерона с 4:2. Ќещо повече  остова е единствената футболистка намерила м€сто между четирите най- добри за втора поредна седмица.  омпани€ на петричанката този кръг прав€т  ат€  опола от ‘имауто, ѕатрици€  асамо от ‘иорентина и ¬алери€ ѕироне от јталанта. Ќай - веро€тно Ћили ще спечели и приза »грач на кръга, който се връчва на една от четирите топ състезателки на кръга.

ќще за: Ћил€на  остова  внимание  специалисти ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.