Левски взима благоевградчанина Д. Златков и Н. Бодуров

03 юни 2013 10:59   1 коментар   13430 прочита


Двама футболисти родени в Благоевград ще оформят защитата на Левски през новия сезон. Това са Николай Бодуров и Даниел Златков. Сините хвърлиха око на българския Роналдо, който е твърдо решен да напусне Славия. Димитър Везалов е разменна монета за бартер със Славия за Златков. Естествено, “сините” ще трябва и да доплащат. А Роналдо за трети сезон поред е в списъка на “Левски”.

Левски от миналото лято държи в своя списък Николай Бодуров от Литекс, но явно няма достатъчно пари. Ако все пак сините шефове намерят финанси, трансферите на двамата футболисти от Благоевград ще бъдат реализирани. От няколко сезона сините изпитват сериозни проблеми в защита. Двойката централни защитници Бодуров и Златков на този етап изглежда най-стабилна, на фона на останалите футболисти подвизаващи се в родното първенство.

Бодуров е част от националния отбор, след последователните си изяви в отборите на Македонска слава, Пирин и Литекс. Дани Златков също израстна, като започна в Пирин Гоце Делчев, а след това игра за Миньор Перник и Славия. Той е бивш младежки национал.

Л. Петров

1 коментар
06 Юни 2013 09:31 | lsfc
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Югозапада е син мухльо




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар