Кресненецът К. Десподов разочарован след отпадането от ЦСКА

15 април 2021 17:03   4 коментара   5800 прочита


Първият гол ни пречупи, обясни играчът на Лудогорец

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов изрази съжаление от отпадането от ЦСКА в полуфинала за Купата на България. “Червените” надвиха шампионите с 2:1 насред Разград и във втора поредна година ще играят във финала (3:2 общ резултат). На 19 май ЦСКА ще спори за трофея с Арда на "Васил Левски".

"Първият гол ни пречупи. Не отговорихме на агресията на ЦСКА. Мисля, че първото полувреме беше изцяло за тях. След първия гол им дойде самочувствие, на което ние не отговорихме, и започнаха да играят. Ние не отговорихме с атаки и те вкараха втори гол. Имаха две попадения на чужд терен и за нас стана много трудно. Не е невъзможно, но не е и лесно, психологически да знаеш, че имаш само 45 минути, за да вкараш три гола. Може би, ако бяхме върнали втори гол до 80-ата минута, най-вероятно можеше да има друг развой. Това обаче са хипотези и вече е свършило", коментира футболистът от Кресна.

Националът коментира и грозните сцени в последните минути. “Напълно очаквано имаше напрежение, предаде Блиц Спорт. Не съм изненадан. Накрая станаха грозни сцени, но това го има във футбола. Няма на кого да се сърдим. Ако ние бяхме от другата страна, нямаше да е така ситуацията. Няма на кого да се сърдим”, заяви Десподов.


Още за: десподов   Кресна   ЦСКА   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
15 Април 2021 18:23 | Ронин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Нещастник не можа нищо да направи прехваления национал играха като пълни лайна


15 Април 2021 19:05 | Так так
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Що не прескочи оградата, хем да им покажеш, хем и да им помогнеш бе Петко, като даваш празноглав акъл.


15 Април 2021 22:12 | Пешко
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Продажник!


16 Април 2021 09:32 | Гара Пирин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ела си на село нашия- дискотеките отварят скоро




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар