Кр. Бибишков: Имаше 100-процентова дузпа срещу мен

21 март 2011 00:20   6 коментара   25928 прочита
Ат. Аршинков
Ат. Аршинков


Ат. Аршинков

Е. Наков: Хората в комисиите на БФС са непорочни девици

Орлетата взеха първата си пролетна точка с 1:1 срещу “Славия”, но стигнаха дъното в “А” група след победите на директните си съперници в зоната на здрача. В четвърти пореден мач хората на Темида лишиха благоевградчани от пълен успех, след като в 77-та мин. реферът Георги Кабаков подмина нарушение в пеналта срещу Крум Бибишков. Този път обаче в лагера на пиринци се въздържаха от заклеймяване на арбитрите.

Имаше 100-процентова дузпа срещу мен, но стига сме упреквали съдиите. Както можехме да бием, така можехме и да паднем. Ще се борим до последно за мястото си в елита и мисля, че заслужаваме да успеем, коментира таранът от петричкото село Марикостиново. В толерантен тон се изказа и старшията Костадин Ангелов. Съдийството беше перфектно, явно протестите ни в предишните кръгове дават резултат. Приемам за човешка грешката на Кабаков в ситуацията с Бибишков, а не за тенденциозна. “Славия” можеше да вземе победата в края, ние пропуснахме положенията си преди това. Не ни достигна мъничко самочувствие, каза Човекът с лаптопа. Нетипично кротки бяха след мача шефовете на двата отбора Емил Наков и Венцеслав Стефанов.

Извинявам се за лошите думи, които казах по адрес на хората от комисиите на БФС. Те са непорочни девици, чисти са като сълза. Искам само да отбележа, че Боби Михайлов трябва да докаже пред прокуратурата обвиненията си за черното тото и манипулираните двубои. Доволен съм от старанието на момчетата, силно се надявам от тази среща да тръгнем нагоре, заяви мажоритарният собственик на зелено-белите. “Пирин” не трябва да изпадне в никакъв случай, защото играе добър футбол, за разлика от “Калиакра” например, където ядат миди, вместо да играят, в характерния си стил заключи босът на най-стария столичен клуб, визирайки бойкота на каварненци на мача с “Левски” и разиграния цирк с контролата помежду им. На Овча купел тимът от областния център на Пиринско демонстрира съпричастност към бунта на мравките с появата си на терена с 12-минутно закъснение.

Треньорският щаб на пиринци прибегна само до една промяна от злополучния сблъсък с “Литекс” - вместо Ризов в стартовите 11 се появи Митревски. Въпреки някои критики за избора на пост номер 1 старшията К. Ангелов отново постави в рамката Аршинков и не сгреши. Стражът имаше огромна заслуга за равенството в минутите, в които белите налитаха като оси в полето му. Колебливият в досегашните си изяви Воденичаров също получи нов кредит на доверие и защити мястото си сред титулярите с ефектен гол в 8-та мин. с глава след центриране от пряк свободен удар на Цветков. Домакинският натиск даде резултат в 42-та мин., когато Христов засече в малкия пеналт прострелно подаване на Дяков. Орлетата контраатакуваха опасно, но пропуснаха положенията си.

“СЛАВИЯ”: Кунчев, Б. Дяков, Генев, Дениран, Сечков, Баяно /55-Мансаров/, Юруков /55-Георгиев/, Илиев, Г. Христов, Пеев, Кушев /67-Божов/.

“ПИРИН”: Аршинков, Митревски, Коемджиев, Башлиев, Д. Наков, Бенгюзов, Воденичаров /72-Р. Иванов/, Костадинов /88-Сандански/, Бибишков, Ив. Цветков, Карачанаков /46-Стойков/.

6 коментара
21 Март 2011 09:04 | ФЕН
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

100 % ва дузпа.. по-чиста и от тази срещу Черно Море.
А тия защо сега решиха да си траят?
А Кабаков след дузпата 10 мин не знаеше какво свири и къде се намира... от гузност!


21 Март 2011 11:41 | Също фен
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Мачовете с Черно Море и Литекс (особено те) бяха тотално изиграни по най-груб начин от съдийте! Пирин игра честно, но явно има външна намеса да изпаднем и то не от игра а от свирката на съдийте-те това е жалко! Въпреки всичко аз подкрепям ПИРИН 100%


21 Март 2011 12:52 | Boris Smilyanov
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Само ПИРИН


21 Март 2011 13:44 | алчо
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

с такива ръководители като свинята наков, елезови, ваклинов, ицко цайса, мишо-лудия доктор, капчин-пъпката..... толкова
пирин изпада заради сс и екип


21 Март 2011 17:26 | Мда
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

алчо ли си кой си, "реален" ли си къв си там смотаняк некъв коментара ти нема нищо общо с футбола и конкретно с мачовете за които става дума. Татко ти ако те беше пуснал да идеш на мач поне един път, а не да слушаш батковците които като тебе немат въобще акъл и за тва освен дежурните коментари в струмата тъпата кратуна друго не може да им роди, щеше поне да си мълчиш. Лигльовци смотани!


22 Март 2011 02:09 | алчо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ицо цайса-пак ли пишеш?
истината боли нали
с ръководители като сс, ПИРИН е .....последен в а група
или вие марсианците не сте виждали класирането?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар