Контузен халф на "Малеш" се дегизира като футболист на "Евертън"

27 януари 2012 00:20   1 коментар   20643 прочита
Приликата между В. Ташев /вляво/ и М. Фелайни
Приликата между В. Ташев /вляво/ и М. Фелайни


Приликата между В. Ташев /вляво/ и М. Фелайни

Снеговалежът през последните дни тотално обърка плана за подготовка на микревския “Малеш”. След като на два пъти бе премествана, контролата с “Монтана” окончателно пропадна. Последната ни договорка бе да играем в Правец, след като “Монтана” си тръгна по-рано от Благоевград. Вчера ми се обади изпълнителният директор Пламен Панайотов с молба да пътуваме до Монтана за спаринга в събота. Обясних, че няма как да пътуваме при тези условия и предложих да играем в София, по средата на пътя.

Не приеха и за съботата останахме без съперник. От щаба на “Етър”, с който трябваше да играем на 01.02., оповестиха, че се отказват от лагер в Югозапада, по този начин още една контрола отпадна. Сега ни остава да се мобилизираме и да подготвим нашия стадион в Микрево за визитата на македонския “Хоризонт” /Турново/, защото само тази проверка ни остана до края на януари, коментира вчера старшията на синьо-червените Пламен Мицански. Той все още не беше наясно до каква степен е травмирано коляното на полузащитника Васил Ташев.

Заради контузията, която халфът получи малко след като влезе на смяна срещу “Славия”, той пропусна турнирния мач с “Вихрен”. Васко все пак се появи на стадиона в Сандански, дегизиран с перука, като визията му напомняше досущ на белгийския полузащитник на английския “Евертън” Маруан Фелайни. Приликата не е само в снажната осанка, 22-и януари е рождената дата и на двамата, играят и на идентични постове. Поради това съотборниците на Ташев, който навърши 22 г., му пожелаха да повтори кариерата на 3 г. по-възрастния полузащитник на карамелите, стигайки до Премиършип.


Още за: подготовка   ФК Малеш   условия   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
29 Януари 2012 22:44 | малешево
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

тиа от ЯКС се спръдеа наи после бе, разбраа оти таа ЛЪЖ... е голема голема за них. И са що ке чиниме? Ке продавамееее... ЯКП




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар