Колоритен треньор от Италия пристигна с огромен куфар в Сандански

26 октомври 2010 00:18   4 коментара   30104 прочита
Е. Пичони
Е. Пичони


Е. Пичони

Кметът А. Тотев отрича рокада във “Вихрен”

Колоритният италиански треньор Енрико Пичони бе засечен в близост до градския стадион в Сандански малко след края на мача между “Вихрен” и “Пирин”/ГД/, но така и не стана ясно дали е изгледал поражението на домакините. Специалистът, познат у нас с неуспешния си мандат в “Ботев” /Пд/ преди фалита, мъкнеше огромен куфар, с което провокира предположения, че се кани да остане за по-дълго в курортния град, макар че не приличаше на човек, дошъл да облекчи хронични пристъпи на астма.

Пичони размени няколко думи с разпозналите го ултраси, без да назовава причината за визитата си. Той беше част от екипа на кандидат-спонсора на вихренци Серджо Борго под тепетата в мисията им за спасението на канарчетата. Действащият наставник на гладиаторите Йордан Самоковлийски не показа притеснение за поста си, докато подготвяше плана си за новата работна седмица. Знаете при какви обстоятелства поех отбора, със заварена селекция, така че няма как да имам сериозен морален ангажимент лично към футболистите, коментира лаконично старшията.

Кметът на Сандански Андон Тотев, който е силният човек в управлението на клуба след абдикацията на Коко Динев, опроверга треньорската рокада, както го направи преди месец и половина, когато за пръв път в пространството се появи името на Е. Пичони като претендент да оглави “Вихрен”. Не знам защо този човек е пристигнал в града ни. Категорично заявявам, че той няма да е треньор на нашия отбор, отсече градоначалникът.


Още за: треньор   слухове   ПФК Вихрен   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
26 Октомври 2010 08:19 | до кмета
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

кмете направи максим треньор че той и без това нищо не работи като прави сметки по кръчмите кой му ги плаща а. що работи тоя човек там като по цел ден си е айляк и се шляе поградо. аре по дяволите връзкари долни а група ке я сънувате през крим вакарон


26 Октомври 2010 08:50 | Brato
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ако ще и Мауриньо да вземат за треньор, пак ще са там кадето са в момента. В отбора има 5-6 кадърни футболисти, от които 2-3 играят редовно, вси4ки останали като Ласков, могат да се пробват в Струма и Делчево, но и там не е сигурно дали ще ги одобрат.


26 Октомври 2010 09:31 | фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

е па нали ласковия беше звезда, де. таткомо докато беше там се прайше на велик футболист тоя глист що не го изгонят от отбора ами получава заплата тоя говедар




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар