Кметът на Симитли Ап. Апостолов се закани да остави без заплати футболистите за 4 месеца

08 април 2011 00:20   9 коментара   16478 прочита
Апостол Апостолов
Апостол Апостолов


Апостол Апостолов

Съгласен съм да падаме веднъж на 7-8 мача, но резултатът наистина беше неприятен, заяви наставникът Ю. Васев

Кметът на Симитли Апостол Апостолов, който разполага с пълната власт във втородивизионния “Септември”, се закани да остави футболистите без заплати за 4 месеца, заради загубата от “Банско” с 0:4 на стадион “Свети Петър” в сряда. Бях на мача, но си тръгнах, заради лесните попадения, които получихме. С тях домакините поведоха 2:0 и не вярвах, че сме в състояние да направим нещо в оставащото време до края, коментира Ап. Апостолов. На играчите беше изплатено абсолютно всичко преди срещата.

Вместо това да ги мобилизира, получи се обратен ефект. Вкараха ни 4 гола, което означава 4 месеца без заплати. Победата ни даваше реални шансове да влезем в “А” група. Такива още имаме, но вече не сме толкова близо. Ако все пак се преборим за място в елита, нямаме никакви притеснения относно финансирането на отбора, допълни градоначалникът. Старши треньорът на “Септември” Юри Васев не пожела да разкрие в детайли какво е говорил на футболистите при вчерашния разбор на тежката загуба.

Пернишкият специалист, под чието ръководство симитличани бяха в серия от 7 мача без поражение и допуснат гол, призна, че няма логично обяснение за изненадващия срив срещу козлите. Далече сме от мисълта, че ще бием наред, но резултатът в Банско наистина беше неприятен, заяви Ю. Васев. Иначе съм съгласен да падаме веднъж на 7-8 двубоя. Хората от клубната управа са прави да недоволстват от негативната развръзка в последната среща. Все пак ни плащат и искат резултати, тяхно право е дори да глобяват, допълни Ю. Васев. Наред с разгрома “Септември” получи и кадрови удар в курортния център.

При сблъсък със съперник през първото полувреме се контузи халфът Георги Караканов. Опитният дупнишки футболист стисна зъби и довърши мача, но в момента е с надуто коляно и не тренира пълноценно. Той обаче вероятно ще има време да се възстанови за срещата от ХХIII кръг на Западна “Б” група.

На линия вече е и бившият състезател на “Пирин” /Бл/ и “Черно море” Янко Костурков, очаква се до няколко седмици в игрови ритъм да навлезе и нападателят Даниел Дюлгеров, който счупи крак миналата година. Жребият за финалния етап от първенството на втория ешелон се тегли във вторник от 10.30 ч. в заседателната зала на БФС на ул. “Цар Иван Асен II” 26 в София.

9 коментара
08 Април 2011 08:04 | Футболист
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Много пари даваш па сега и заплатите ке ни спираш за 4етири месеца. Може да си останете двамата да си играте с Мето. Само Септември ли е отбор айде баста.


08 Април 2011 09:27 | огнян пумпала
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

В днешно време се мисли само за пари, а не за футбол.. Да ве глобяват
Вие сте срам за отбора, изтичави времето на некои" звезди"


08 Април 2011 10:41 | фен
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Ако са ви малко парите станете сервитиори.


08 Април 2011 11:36 | Кантоно
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Поли не е лошо момче и обича футбола, проблама е че нема от къде да вземе пари та да им даде на тия футболери. резултата е малко тотаджииски ама айде от нас да мине. те немаха гол сумати мачове и хоп в един мач 4 гола, как стават тия работи.


08 Април 2011 13:20 | простака
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

само септември симитли


08 Април 2011 18:35 | ицо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

всеки. отбор. прави. грешки


08 Април 2011 20:49 | обзървър
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

За говеждия сателит от ЯМКС само презрение и 4ленове! Има явно някакво естествено привли4ане между КЗЛ и ЯКМС по линия на поетия 4лен!


11 Април 2011 10:46 | Банско
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

4 гола бяха наи малкото на жалкото отборче. Реалния резултат трябваше да е 7; 0


14 Април 2011 16:11 | Ралица Маркова
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ако може, без обидни епитети. Първо се научете да пишете правилно, пък после давайте каквито искате определения и за футболистите, и за отбора, и за ръководството. Но най-лесно е да обиждаме, такъв ни е манталитета за съжаление!!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар