Кметът на Г. Делчев подкрепи Пирин ГД и призова гражданите да бъдат с любимия си отбор на стадиона за мача с Левски

31 юли 2013 17:08   4 коментара   14112 прочита


Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов ще поведе агитката на „Пирин“(Гоце Делчев) за неделното домакинство срещу „Левски“ в неделя като призова всички да подкрепят отбора на неврокопчани в изпитанието срещу гранда. Той даде своето пълно доверие за тима, независимо от негативния резултат 7:1 срещу „Ботев“ и подмятанията в уговорка на мача, включително и писмото на БФС до клуба по същия повод. „Нека всички бъдем заедно на стадиона в неделя и да подкрепим момчетата от „Пирин“.

Нашият отбор, който толкова ни е радвал и вярвам, че ще ни радва. Тим, в който всички имаме доверие и за разлика от други, които вземат скъпоплатени чужденци и звездни селекции, разчита основно на българското, като 90% от играчите са от нашия край. Заради това не без гордост го наричаме „нашия „Пирин“. Момчета, тепърва каляващи се в битките, понякога допускащи разочароващи поражения като това срещу „Ботев“, който немски вестник сравни с Барселона. Това е част от живота на всеки един клуб – нека не забравяме, че поражения с по 5, че и повече гола са имали ЦСКА, „Левски“, „Локомотив“(София), Хамбургер или Барселона.

Нека не забравяме и мъжката игра, която е запазена марка на нашия отбор през годините, а през миналата година пролича много добре срещу „Лудогорец“ и „Левски“ – шампиона и вицешампиона на страната. Сега „Пирин“ се нуждае още повече от нас в мач срещу безспорно класен съперник, какъвто е „Левски“ в борбата за спечелване на точки и призовавам всички ние които обичаме отбора, града и целия ни регион да бъдем на стадиона и да подкрепим „Пирин“, коментира Владимир Москов. Той изрази недоумение от постоянната кампания против клуба и отбора, които са от най-малкия град в страната в сравнение с останалите участници в „А“ група.

Според него не е изкючено някой да не желае отборът от Гоце Делчев да играе в елита, тъй като най-вероятно пречи на нечии сметки. Кметът на града призова всички заедно в неделя да подкрепим момчетата в мача срещу „Левски“ на Градския стадион в Гоце Делчев, тъй като този двубой е изключително важен за нашия тим. С тази своя позиция, градоначалникът за пореден път показа своята съпричастност към отбора, чийто ревностен фен е. Той има основната заслуга „Пирин“ да не се закрие, както се случи с много отбори в края на 90-те години на миналия век. Не по-малък е приносът на кмета на общината, общинското ръководство, всички общински съветници и цялата общественост на Гоце Делчев за седемгодишното рекордно съществуване на отбора във втория ешелон и последвалото класиране в „А“ група.

Искаме момчетата от „Пирин”, техните треньори и всички от клуба да знаят, че ги подкрепяме безрезервно и сме до тях!

4 коментара
31 Юли 2013 17:17 | ГОЦЕ
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ДА ПОДКРЕПИМ ЛЮБИМИЯ ОТБОР! САМО ПИРИН!!!


31 Юли 2013 19:17 | ДОНЧО
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

ЮНАЦИ НА ИСТИНСКИЯ "ПИРИН "ПОКАЖЕТЕ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ ПИРИН Е ВЕЛИК И НИКОЯ ПЕРУКА ИЛИ РАЗНИ ТАМ ИЗМИСЛЕНИ ГЕРОИ ОТ НЕЛИГИТИМНИЯ БФС, МОГАТ ДА СТРЕСНАТ ПИРИНСКИТЕ ОРЛИ НА ГОРДИЯ НЕВРОКОП !!! УСПЕХ МОМЧЕТА И ПОБЕДА СЛЕД ПОБЕДА, ЗА ЧЕСТА НА ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ !!


01 Август 2013 02:32 | Пирин
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Кои сте вие за какво се борите помаци, порадвайте се на последния си сезон "а" група, миризливи карабини срамите името Пирин


03 Август 2013 23:54 | Горд Санданчанин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ ВЕЧЕ Я ПОСРАМИХТЕ МИНАЛАТА СЕДМИЦА! СЕГА СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ ЩЕ НАПРАВИТЕ СЪЩОТО! ЧЕСТНО КАЗАНО МЕ Е ЯД, ЧЕ ВИ ПОДКРЕПЯХ В МАЧОВЕТЕ ВИ В А ГРУПА ЗАЩОТО УЖ ВИЕ БЯХТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ, НО УВИ САМО НИ ПОСРАМИХИТЕ! ВЪН ОТ ФУТБОЛА ЗАВИНАГИ ПРОДАЖНИЦИ И НЕКАДЪРНИЦИ




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар