Клубната управа се събира на спешна сбирка днес да редуцира целите и състава

29 март 2011 00:20   4 коментара   18305 прочита
Иван Стойчев
Иван Стойчев


Иван Стойчев

Футболисти на “Пирин” /Рз/ са купонясвали по нощите в навечерието на поредния кръг в Югозападната “В” група, в който отборът на Иван Стойчев направи домакински гаф 0:0 с “Места” и окончателно се прости с надеждите за промоция в професионалния футбол. За нарушаването на спортния режим информираха бдителни фенове, които обаче оставиха на клубното ръководство да прецени дали да огласи имената на кръшкачите.

По неофициална информация трима от играчите, пришълци от Благоевград, са се вихрили в елитна кръчма в областния център, а двама от местните им колеги са били сред най-активните гости на откриването на дискотека в Разлог. Управата на пиринци се събира днес на спешна сбирка за редуциране на по-нататъшните цели в първенството след отдалечаването от лидера “Сливнишки герой” на нестопимите 9 т. Не е изключено да се предприеме курс към тотално подмладяване на отбора и освобождаване от външните наемници.

Срещу хаджидимовци домакините направиха дежурните си пропуски пред гола, на два пъти удариха гредите, а за капак четвърт час преди края Тодор Пандев пропусна дузпа. 15-минутен дебют за разложани записа 21-годишният тъмнокож французин Миандабу Боакрис, който бе одобрен от треньорския щаб след близо едномесечни проби. Гостите заложиха на сгъстена защита, тип бетон, и си заслужиха точката.

“ПИРИН” /РЗ/: Добрев, И. Иванов, Тунтев, Илиев, Руйчев, Кръстев, А. Георгиев /75-Боакрис/, Раданов /46-Хаджииванов/, Т. Пандев, Фикиин, Вл. Христов /46-Богоев/.

“МЕСТА”: Симеонов, Попов, Коджебашев, Шишков, Ушев, Ряхов, Чилев, Масърлиев /83-Ангелов/, Топчи, Парасков /89-Сабахлъков/, Методиев.

4 коментара
29 Март 2011 10:31 | горски
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Как така най-добрият нападател изпуска дузпа?
Така е защото по цяла нощ е отцепка за да крадът материал с баща му Бутле.


29 Март 2011 13:52 | goce
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

от билетата става само чобане и чауше, каде ги трасите футбол да играят.


29 Март 2011 15:15 | ????
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Колко неблагодарни хора има, много ви е лесно да нападате когато някой е допуснал грешка... на всеки се случва да сгреши... а колко световноизвестни футболисти са пропускали дузпи... това че е голмайстор на югозападна В група защо не го коментирате... колко злобни и лоши са хората... а относно коментара на "горски" ти не си човека който ще коментира личния му живот... а на " goce" искам да кажа - първо се научи да говориш български, тогава пиши коментари по форумите...


29 Март 2011 22:28 | Martini
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

футболисти, искаме да се веселим.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар