Кирил Десподов, Галчев, Ради Кирилов и куп родни футболисти на турнир в Симитли

22 декември 2019 11:54   4 коментара   23527 прочита


Започна традиционния коледен турнир на Община Симитли. Четиринадесет отборa се включаиха тази година в традиционния за Симитли общински коледен турнир по футбол на малки врати в памет на Иван Янчев. Освен симитлийските отбори, традиционно в турнира ще участват футболисти-любители и от областта. 14-тте отбора, чрез жребий бяха разпределени в две групи по 7 отбора.

В груповите фази регламентът на играта е всеки срещу всеки. Срещите ще се играят в град Симитли на двете игрища с изкуствено покритие на стадиона. Празничното надиграване по футбол ще продължи до 28-ми декември, когато е големият финал. Грандиозно бе даден стартът на коледния турнир днес.

Плеяда от футболни звезди присъстваха и участваха на първите срещи. Кирил Десподов и Радослав Кирилов и Борислав Галчев бяха днес на стадион „Септември“, за да гледат срещите на футболистите-любители. Да бъде на турнира не пропусна и кметът на Община Симитли – Апостол Апостолов. Спортното събитие посети и народният представител – Стефан Апостолов.

Коледният турнир по футбол се провежда за поредна по инициативата и под патронажа на общинския кмет Апостол Апостолов година, в памет на спортният деятел, фен на футбола и приятел на спорта – Иван Янчев от село Черниче. Резултати от срещите днес: I-ва група: Жълта подводница – Собрата – 6:1 YongBoys– Викингите – 1:3 Ораново – Миньор – 5:3 II-ра група: Норич – Черниче – 2:6 Полена – Кресна – 4:2 Благоевград – Осеново – 5:13

 


Още за: Симитли   турнир   футбол   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
22 Декември 2019 12:16 | Симитли
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

При Кмета на Симитли ще ходи нали му даде диплома за средно образования на Десподов защото в С. Гара Пирин нямат училище


22 Декември 2019 13:42 | Корни
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Може да е село но има много добри ученици които блестят пред градските


22 Декември 2019 17:57 | Неут
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Злобата ке ви съсипе. Нека!!! Преди да почнеш да плюеш срещу Кресна или качествените хора от там, започни да изтъкваш първо ти що имаш и що си постигнал, да се гордееш, тогава бълвай. Баламурници.


23 Декември 2019 02:06 | Бончо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Цензурирана версия на ЯМКС-ам ам пиле Симитли :)




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар