Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото)
   –егистрац舫абравена парола

 ипърци напъват за ƒани «латков и санданчанина ћицански


17 август 2018 12:04  1 коментар   6139 прочитаќпитните футболисти ƒаниел «латков и »ли€н ћицански, които това л€то подсилиха ¬ихрен (—андански), вл€зоха в полезрението на јрис (Ћимасол).

«ащитникът и нападател€т се представиха силно в контролата между двата отбора вчера, завършила 0:0. ¬тородивизионни€т кипърски тим е на подготвителен лагер в Ѕългари€, пише Pirinsport.com. «латков се понрави на треньорски€ щаб на јрис с отлични действи€ в защита, докато ћицански трудно беше удържан от бранителите на кипърски€ клуб.

ѕрезидентът на јрис е провел разговор с двамата веднага след мача, след което е пожелал среща с боса на ¬ихрен  око ƒинев. Ѕизнесменът обаче отсъствал и на разговорите бил представен от главни€ мениджър на санданчани √еорги Ѕачев.

ќще за: футболисти  ƒ. «латков  полезрение ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

18 август 2018 09:14 | ....
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

’а ха ха тези куци коне!!!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.