Капитанът на "Марек" се натрови с храна за голямото дерби с "Пирин"

28 октомври 2011 00:20   3 коментара   45252 прочита
Зл. Йорданов
Зл. Йорданов


Зл. Йорданов

Липсата на атрактивни оферти блокира задграничните трансфери на две от разложките звезди

Капитанът на "Марек" Златан Йорданов се натрови с храна в дните преди голямото дерби във волейболната суперлига с "Пирин-Балканстрой" в Разлог днес с начало 17.30 ч. Младежкият национал, на когото в началото на сезона наставникът Найден Найденов изненадващо връчи лентата, не тренира в първите няколко дни на седмицата, но се очаква да бъде на разположение на треньорския щаб за двубоя в зала "Септември". Съседите си размениха по няколко победи в серията контроли това лято, а след първите два кръга делят 2-3-томясто в класирането с еднаква успеваемост от 2 успеха с по 3:0 и 3:2. С пълен актив начело е "Монтана".

За разлика от дупничани кадровите проблеми подминаха разложани и старшията Мирослав Живков може да избира печелившия състав измежду всичките си състезатели. В навечерието на сблъсъка бе сложен край на трансферната сага с две от пиринските звезди - Благовест Катранджиев и Костадин Гаджанов, които стягаха куфари за чужбина. Двамата остават в отбора, тъй като не пристигнаха достатъчно атрактивни оферти за тях, обясни изпълнителният директор Борис Коцаков. С това изтичането на ключови играчи от края на миналия шампионат се ограничи до Константин Митев, преминал със статут на преотстъпен в "Арда", и Валентин Димов, който замина за Кипър. Клубните шефове обявиха вход свободен за феновете за цялото първенство, което вещае пукащи се по шевовете трибуни и ад за противниците.

Днешната програма от третия кръг изправя един срещу друг ЦСКА-"Славия" /17.00 ч./, "Монтана"-"Нефтохимик", "Черно море"-"Виктория Волей" и "Арда"-"Ботев" /18.00 ч./, а утре играят "Левски Волей" и КВК "Габрово".


Още за: Зл. Йорданов   натравяне   храна   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
28 Октомври 2011 11:21 | пирин фен
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

и снего и без него все тая. марек щом прехвърли ПРЕДЕЛА и си сваля гащите. победата е за пирин. и то класическа с3-0 или най много с 3-1


29 Октомври 2011 10:23 | фен на само
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

пирин шампион. добри сме.


31 Октомври 2011 11:42 | Mario
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Нема що, много сте "добри" селчовците от РазлоЧ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар