Кадър на “Куинс Парк Рейнджърс” и “Уест Хям” дойде на проби в “Септември”

11 януари 2011 00:20   3 коментара   27801 прочита
Домакинът Румен Тодорин лисва кофата с вода пред наставника Юри Васев на излизане от съблекалнята
Домакинът Румен Тодорин лисва кофата с вода пред наставника Юри Васев на излизане от съблекалнята


Домакинът Румен Тодорин лисва кофата с вода пред наставника Юри Васев на излизане от съблекалнята

Избраниците на наставника Ю. Васев подгряха с глътка шампанско преди тренировката в гъстата мъгла

Юношата на английските “Куинс Парк Рейнджърс” и “Уест Хям” Красимир Трампов се присъедини към втородивизионния “Септември”, който започна зимната си подготовка вчера преди обяд в Симитли. 21-годишният футболист е родом от Девин, но живее в Англия. Той ще изкара пробен период в отбора на наставника Юри Васев. Освен полузащитника с британска школовка, другите нови имена сред тридесетината състезатели са бившият юношески национал Антонио Хаджииванов, който е продукт на “Пирин 2001”, но за последно игра като халф в “Берое”, пристигналият от “Пирин” /Разлог/ централен нападател Ален Христов и защитникът Александър Благоев, възпитаник на ДЮШ в Симитли.

Сред очакваните попълнения са още нападателят Атанас Николов и бранителят Мирослав Ризов, но двамата първо трябва да уредят взаимоотношенията си с елитния “Пирин”. След освобождаването на Павел Видинов се оказа, че “Септември” разполага само с един вратар своя собственост в момента - Стоян Васев, който има опит в професионалния футбол. Титулярят Иван Църваришки е със статут на преотстъпен от “Локомотив” /Пд/, а третият страж е юношата Благой Дорлюмски. Първата уговорена контрола е със седмия в Източна “Б” група “Лудогорец” /Разград/ на 27 януари.

Уредени са още спаринги с благоевградския “Пирин” /2 февруари/, “Видима Раковски” /3 февруари/, “Вихрен” /5 февруари/ и седмица по-късно с третодивизионния “Витоша” /Долна Диканя/. Иначе преди първото занимание, както си му е редът, бе отслужен водосвет за здраве и бъдещи спортни успехи на отбора от отец Спас Веселински. Веднага след ритуала футболистите отвориха 4 бутилки шампанско и подгряха с по глътка-две за тренировката в гъстата мъгла. Зимния старт не пропусна да уважи кметът на Симитли Апостол Апостолов-Поли, от студа не се уплашиха и половин дузина от най-верните фенове на “Септември”.

3 коментара
11 Януари 2011 08:54 | Графа
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Успех момчета


12 Януари 2011 01:33 | ганчо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

бате не злобей, защото те си подреждат дома, а пиринката що ще го правим


12 Януари 2011 03:45 | ОТ ЛУД ДИДИ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

сега чакаме двама от скънторп и по един от испуич и дарлингтън
смях в залата, поли-ти си най смешния кмет за всички времена в югозапада




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар