Изпълнителният шеф Е. Наков издейства намаление на билетите за агитката на Герена

15 октомври 2010 00:16   2 коментара   3574 прочита
Е. Наков
Е. Наков


Е. Наков

Изпълнителният директор на орлетата Емил Наков издейства намаление с левче на билетите за пиринската агитка за гостуването на “Левски” утре вечер. Най-новият началник на “Дъбравска” 1 инициира среща с финансиста на сините Константин Баждеков, който прие предложението му входните талони за феновете на зелено-белите да струват 3, а не 4 лева, както планираха първоначално домакините. В отговор на жеста на добра воля благоевградчани обещаха да пускат на същата цена привържениците на столичани за пролетния двубой между двата състава на стадион “Христо Ботев” в столицата на Пиринска Македония.

Междувременно спортно-техническото ръководство на “Пирин” отново отложи картотекирането на последното попълнение в тима Кирил Брестовички. Сагата с бившия бранител на “Марек” и “Бдин” продължава повече от месец заради неуточнените финансови взаимоотношения с предишните му работодатели във Видин. Наставникът Костадин Ангелов настояваше за привличането на бранителя след зачестилите контузии на фланговите играчи от дефанза. От началото на седмицата обаче лазаретът се поизпразни и с това отпадна необходимостта от спешното включване на Брестовички в групата за сблъсъка с лидера в класирането.


Още за: Е. Наков   билети   намаление   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
15 Октомври 2010 08:04 | Пер ун
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Съблечете му екипировката на този. Стига с тия стари снимки. Как да го приемаме, като шеф на ПИРИН или..???


17 Октомври 2010 23:26 | член за пирин сс
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

и без това тези коматари от пирин сс (смешни селяни) влзиат без пари, а преди време се продадоха на мак.слава за по 3 кебапчета и 1 бира




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар