Изпълнителният директор на орлетата Е. Наков се провали в мисията да доведе смърфовете на ст. “Христо Ботев”

14 декември 2010 00:20   2 коментара   16538 прочита
Е. Наков
Е. Наков


Е. Наков

Господ е решил “Локомотив” да вдигне купата според Зума

Двата любими отбора на изпълнителния директор на орлетата Емил Наков - предишният “Локомотив” /Пд/ и настоящият “Пирин”, излизат един срещу друг в четвъртфиналите за купата на България, реши Фортуна на вчерашния жребий. Смърфовете са домакини на двубоя, който ще се играе напролет. Въпреки че зелено-белите се разминаха с грандовете, клубният им началник не изглеждаше доволен. Голямото ми желание беше да се паднем с пловдивчани, но на наш терен. За съжаление трябва да гостуваме на Лаута и затова съм разочарован. Всички отбори, стигнали до този етап, са сериозни противници.

Все пак, приемайки за фаворити така наречените грандове ЦСКА, “Левски” и “Литекс”, другите са с изравнени възможности. Цел номер 1 за нас обаче си остава оцеляването в елита, коментира пратеникът на благоевградчани на церемонията. Кюстендилецът определи на 99 процента шансовете на младежкия национал от втородивизионния “Брестник” Венцислав Бенгюзов да облече екипа на “Пирин” през пролетта. Срещнахме разбиране от страна на колегите от “Литекс”, чиято собственост е играчът, той също го иска, така че може да се каже, че трансферът е сигурен, прогнозира Наков.

Господ е решил “Локомотив” да вдигне купата. Самият жребий го показа. Срещаме отбор, който няма толкова високи претенции за трофея, много съм доволен, възкликна легендата на пловдивското “Юве” Христо Бонев-Зума, с което обобщи настроението в лагера на черно-белите.

Леката ръка на почетния президент на ЦСКА Димитър Пенев прати рекордьора по титли в турнира “Левски” на гости на “Литекс” в най-завързания двубой от 1/4 финалите. Армейците извадиха късмет с домакинство на “Черно море”, а раздираният от скандали “Черноморец” посреща непредвидимия “Славия”.


Още за: Е. Наков   мач   ПФК Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
14 Декември 2010 05:19 | хм...
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

тоя шопар и смешниците-пъпчивци от сс (смешни селяни) водят ПИРИН към фалит и б група
махайте се от града ни хей мишки


14 Декември 2010 11:00 | ОБИКНОВЕН ФЕН
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

ТАЯ СВИНЯ КЪДЕТО Е ОТИШЪЛ ВСИЧКО ФАЛИРА. ТАКА Е И В ДЪРЖАВАТА. ДОКАТО НИ РЪКОВОДЯТ ТАКИВА КАТО ТАЗИ СВИНЯ НА СНИМКАТА НИЩО ДОБРО НЕ ЧАКА БЪЛГАРИЯ. ДО ВЧЕРА НЕ ЗНАЕШЕ АЗБУКАТА И НЕ МОЖЕШЕ ДА СМЯТА НО БРАТЯТА ИЛИЕВИ МУ КУПИХА ДИПЛОМИТЕ И ВЗЕ ДА СЕ СМЯТА ЗА НЕЩО ГОЛЯМО. ТЪПАКА СИ ОСТАВА ТЪПАК . И ТИЯ ОР ФЕН КЛУБА НАЧЕЛО С ТОЯ ПОМАК КАПЧИН НАЛИ ЗЕЕХА МНОГО. А СЕГА ДА ВИДИМ В КОЯ ОКРЪЖНА ГРУПА ЩЕ ГЛЕДАТ ПИРИН. ТОВА Е НАПРАВО СРАМОТА.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар