Изгониха футболист от селски тим в Гоцеделчевско

22 септември 2010 00:20   2 коментара   7494 прочита
Ал. Андонов
Ал. Андонов


Ал. Андонов

Заради посегателство срещу благоевградски рефер

Ръководството на четвъртодивизионния “Ореляк” /Лъжница/ изгони от отбора футболиста Хасан Хаджи заради безмисленото му посегателство срещу благоевградския рефер Александър Андонов на мача с “Ляски” от II кръг на зона “Места Запад”. Срещата, която домакините от гоцеделчевското село спечелиха с 3:0, вече беше предрешена, когато в средата на второто полувреме Х. Хаджи блъсна грубо съдията. Дисциплинарната комисия към Областния съвет на БФС - Благоевград го лиши от състезателни права за 8 мача, но клубните му шефове се оказаха далеч по-строги.

От “Ореляк” ми се обадиха и обясниха, че Хасан Хаджи вече не е част от техния тим, обяви председателят на областната централа Александър Кабзималски.

Грозни сцени, но без сериозни последствия, се разиграха и на мача от зона “Бистрица” между “Планинец” и “Миньор” /Елешница/ в с. Годлево. Домакините от разложкото село не пестяха средства в опитите си да стигнат до трите точки, ала в края трябваше да се задоволят с 1:1, въпреки че някои от гостуващите футболисти спряха да играят. Те предпочетоха да запазят здравето си и се пазеха от грубостите на местните състезатели, оставащи незабелязани от благоевградския съдия Драган Стойков-Пикси. Синът на техническия директор на елитния “Пирин” Кирил Стойков изпитваше сериозни трудности с овладяването на мача и често правеше компромиси дори по отношение на себе си, позволявайки на годлевци поведение извън предвиденото от правилника.


Още за: Х. Хаджи   посегателство   рефер   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
22 Септември 2010 01:51 | Батко ти
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Е този на снимката излгежда като пьлен алкохолик!!!!


22 Септември 2010 13:25 | 777
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Някой май се страхува от това , да няма конкуренция, че му се привиждат подобни физиономии




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар