Избраха управителния съвет на ОФК „Вихрен” Сандански

19 април 2013 11:08   5 коментара   8974 прочита


Срещата за избор на управителния съвет на ОФК „Вихрен” Сандански бе водена от кмета на община Сандански Андон Тотев, който представи петимата души, влизащи в него. Това са: Емил Арнаудов – гл. експерт в община Сандански, Васил Жечев – ректор на Колеж по туризъм Благоевград, Панталей Маникатов – треньор на детския отбор по футбол, Николай Бойчев – зам. директор на ПГ”Яне Сандански” и Людмил Карамитов – дългогодишен спортен деец.

Кметът Тотев сподели, че Сандански има футболен потенциал и се надява, че с избора на тези хора, влизащи в управителния съвет футболът в Сандански ще се развива и ще дава резултати.

Общинският футболен клуб „Вихрен” предстои да бъде регистриран в съда.

П. Веселинова


Още за: среща   съвет   ОФК Вихрен   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
19 Април 2013 11:34 | petri4anec
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

tiq selqci pak 6te ritata na selo a belasica 6te igrae vuv a grupa, ot drugia sezon


19 Април 2013 13:41 | АНТИКОРУПЦИЯ САНДАНСКИ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Истината за състоянието на община Сандански и нейните управляващи, четете на facebook - страницата: АНТИкорупция Сандански

https://www. facebook. com/AnticorupciaSandanski


19 Април 2013 14:47 | марадона
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

От тия петимата само 3-я и 4-я имат някаква представа от това с което се захващат. Другите хал-хабер си нямат от тази дейност. Докога бе ще търсите цицки да смучете от народа. Тоя последния не му ли стигна та още иска. Да си купи ГЕЛ и да се маха оттам. За първия знаем.... Сашка ще го нареди него :)))))


19 Април 2013 15:16 | 123
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Shtom e karamuftov shye ima vihren kalendar pak rezultati moje i da nqma. A tova mekete jechev i tva prase totev dokoga ki sa podlogi na paskov i burka li li e shmarka li ne znam. Futbol s tezi dokazali se kradtsi v Sandanski nqma da ima. Kolko pati go slagaha karamuvtov vav upravata na vihren tolko pati ne izchezvaha pari reisove itn. itn.


19 Април 2013 15:40 | ЦИРКОВ АРТИСТ
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

НЕ СА ИЗБРАЛИ, А НАЗНАЧИЛИ УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ. ОТ ТЕЗИ ХОРА НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА Е ТАМ. КОЙ ГИ Е ИЗБРАЛ МАЙ ЕДИНСТВЕНО КМЕТА. КАКЪВ СПОРТЕН ДЕЕЦ Е КАРАМИТА, НЕ ДЕЕЦ А К.. Ц. ЩОМ Е ОБЩИНСКИ ОТБОРА ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА УЧРЕДИ КЛУБА.
ОТ ТАМ СИ ИЗБЕРЕТЕ И УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ. ПРЕДИ НЯКОЛКО МЕСЕЦА НА СТРАНИЦИТЕ НА ВЕСТНИКА ЧЕТОХМЕ -СРАМ ЗА ФУТБОЛА В САНДАНСКИ КАК КАРАМИТА ПРАВИ ЦИРКОВЕ С НЕГОВИТЕ СРЕЩИ ЗАПОЧВАЩИ С ПО 8 СЪСТЕЗАТЕЛКИ .СЕГА ТАКА ЩЕ ОПРАВИ ФУТБОЛА, ЧЕ ОСВЕН СРАМ, ЩЕ ИМА И ПОЗОР, НЕ САМО ЗА ФУТБОЛА НА ГРАДА, А ЗА ЦЕЛИЯ ГРАД ИЗОБЩО. ВСЕ ПАК АКО ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ГЛАСУВА ФИНАНСИРАНЕ НА ТОЗИ КЛУБ ЩЕ ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА СИ ХОДЯТ. ДАНО ДА ИМА ТРЕЗВО МИСЛЕЩИ ХОРА. КАКВО ЩЕ ТЪРСИ ЖЕЧЕВ В ТОЗИ КЛУБ. МАЙ ПОВЕЧЕ ЩЕ СЕ УСВОЯВАТ ОБЩИНСКИ ПАРИ. ПОЗДРАВЯВАМ БРАТЯ МИЦАНСКИ И ПЕТЪР ДОДУШЕВ, ЧЕ НАПУСНАХА ТОЗИ ФАРС. СПОРТЕН КЛУБ СЕ ПРАВИ С ЧИСТИ ХОРА НЕ С ТАКИВА "ДЕЙЦИ", КАТО КАРАМИТА- КООРДИНАТОР НА СПОРТА .ДАЛИ ИМА ДРУГА ОБЩИНА СЪС СЪЩАТА ИЗМИСЛЕНА ДЛЪЖНОСТ. ЧЕСТИТО НА БОГОИЗБРАНИТЕ ЛИЗАЧИ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар