Ивайло Стоянов - Сватбата свири Локо - Лудогорец, Мартин Стоименов ще ръководи Пирин - Литекс

29 октомври 2015 12:40   4442 прочита


Завръщането на новият старши треньор на Лудогорец Едуард Ереносян на Лаута в Пловдив за мача с Локомотив, ще премине под ръководството на съдийска бригада начело с Ивайло Стоянов - Сватбата от Петрич.

Ереносян се връща в града под тепетата, където с местния Локомотив стана шампион през 2004 година, а сега ще изведе срещу смърфовете настоящия си тим Лудогорец. На Иво Стоянов ще помагат благоевградчанина Крум Стилов и Емил Вангелов. Съдийски наблюдател е Костадин Гергинов. Ивайло Стоянов ще ръководи втори мач на Лудогорец на чужд терен в рамките на две седмици. На 18 октомври петричанина бе главен рефер на мача Левски - Лудогорец завършил без победител 1:1. Втори мач на Пирин в рамките на настоящото първенство ще свири Мартин Стоименов.

В третия кръг реферът бе главен съдия на мача Берое - Пирин, а сега ще съдийската комисия го прати на утрешния двубой Пирин –Литекс. На Стоименов ще му помагат Мартин Маргаритов и Николай Чакъров, а съдийски наблюдател е благоевградчанката Илонка Джалева. На мача Монтана – Левски за работата на съдиите ще доц. д-р Валери Цветков, а там асистент съдия е Стефан Апостолов.


Още за: кръг   ръководство   бригада   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар