Италианските попълнения на "Вихрен" си събраха багажа и се върнаха на Апенините

23 октомври 2010 00:20   1 коментар   20566 прочита
Й. Самоковлийски
Й. Самоковлийски


Й. Самоковлийски

Аржентинското оръжие на гладиаторите С. Барзейра готово за регионалния сблъсък

След една тренировка с “Вихрен” италианците изненадващо си събраха багажа и потеглиха за Апенините. Вчера наставникът на гладиаторите Йордан Самоковлийски не бе наясно с бъдещите им намерения, но сподели, че единствено Иван Чекето е хванал окото му. 21-годишният бранител, който се е подвизавал из четвърта дивизия на Италия, обяви на стената си във “Фейсбук”, че е особено щастлив да играе за санданчани, а пред ръководството на клуба е обещал да се върне в курортния град съвсем скоро.

Сънародникът му Даниеле Ровида пък след месец престой в Сандански се убеди, че няма класата и опита да измести действащите вратари на тима Бахтарлиев и Симеонов и резонно си тръгна. Нападателят Виторио Каселли също не е успял да убеди, че става за сериозно подкрепление на зелено-белите за малкото време, прекарано у нас. Препълненият лазарет на вихренци опустя напълно в навечерието на мача с “Пирин” /Гоце Делчев/ за радост на спортно-техническия щаб. И последните контузени Горан Чуркин и Кирил Андреев вече тренират, макар и на облекчен режим. Аржентинецът Сезар от три дни се готви наравно с останалите, като Самоковлийски изрази надежда, че гаучосът, както и триото Светльо Георгиев, Андон Гущеров и Петьо Динков ще са на 100% готови за предстоящото регионално дерби.

Лятната контрола между днешните съперници на същия стадион завърши с минимална победа за домакините благодарение на едниственото попадение на Васил Захариев-Малкия Шилтън. Очаквам тежък мач. Противникът е доста обигран и сработен, футболистите му са заедно от доста време. Надявам се да спечелим, защото един отбор с доста млади футболисти като нашия може да израства само ако печели и трупа опит и самочувствие, бе коментарът на Самоковлийски преди последната тренировка от седмичния цикъл. Благоевградският специалист до последно се опасяваше да не би някоя травма да се обади отново и по тази причина обяви групата и титулярите късно снощи.

1 коментар
23 Октомври 2010 15:17 | nolname
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Любители на женският футбол, елате в страницата на ФК Олимпия-София в Фейсбук! Нека подкрепим момичетата от Обеля




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар