Имат думата юристите: Макенджиев и Костов подписаха трудови договори с ЦСКА

19 януари 2011 00:18   6 коментара   21602 прочита
Бл. Макенджиев
Бл. Макенджиев


Бл. Макенджиев

“Пирин” няма шанс

Досегашните футболисти на “Пирин” Благой Макенджиев и Станислав Костов имат трудови договори с ЦСКА от 6 януари и клубът от Благоевград няма шанс да им попречи да играят за новия си отбор, заяви вчера юрисконсултът на армейците Радостин Василев. Въпреки бодрото му изказване обаче на заседанието на Арбитражния съд техните случаи не бяха обект на разглеждане и състезателните им права не бяха прехвърлени от Благоевград в Борисовата градина, което даде повод на “Дъбравска” 1 да потриват доволно с ръце и да таят надежди, че претенциите им за неправомерната раздяла с играчите са основателни.

Двамата не са футболисти на “Пирин” от момента, в който са уведомили клуба, че прекратяват договорите си. Чисто юридически Арбитражният съд не е органът, който трябва да се произнесе за правата на състезателите, а Спортно-техническата комисия на БФС. Макенджиев и Костов са завели искове за състезателните им права пред съда. Това е абсолютно фиктивна процедура и ще завърши в полза на футболистите, тъй като договорите им са редовно прекратени. Всичко ще приключи в следващите 10 дни. Дотогава може да тренират с ЦСКА, да вземат участие в контроли, няма право само да играят в официални мачове, преди да се произнесат окончателно от футболната централа, поясни още Р. Василев.

6 коментара
19 Януари 2011 02:00 | фен
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Има и друга гледна точка !!
Кое е по добро за двамата млади таланти ?
Да останат в Пирин и да вегетират или да се развиват ??
Времето лети, всяка минута е ценна, във Пирин - я камилата, я камиларя - имам предвид Галчев и Паскалев !! Те докъто се начудят как още повече да оберат от отборчето, младежите ще станат за пенсия !!Правата приключват след като бъде нарушен договора !!Неплащането на заплати е нарушение на договора !!Това е положението !!
Съберете куцо и сакато, едното треньор, другото Президент и получавате - Пирин Благоевград!!


19 Януари 2011 02:49 | ОТ ЛУД ДИДИ
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

а заплатите не трябваше ли "бъдеще за пирин " да осигури след като цяла есен имаха контролния пакет акции?
тези от сс- екип загробиха пиринката


19 Януари 2011 07:35 | Симо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

А Байкушев, Изваров, Миладинов и Павлов КОЛКО ВРЕМЕ НЕ СА СИ ПЛАЩАЛИ ВНОСКИТЕ? А ОКРАДОХА ПАРИТЕ ОТ ДЕЛЕВ, ГАЛЧЕВ И КОЦЕВ!


19 Януари 2011 12:40 | Таната Оцев-Орлето
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

до Симо от както Галчев даде пакета акции на СС..... борба за власт


19 Януари 2011 18:12 | ОТ ЛУД ДИДИ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

до симо-колкото и да ти е промит мозъка разбери истината, пирин сс са гробокопачите на пирин
не ме интересуват г (ей) 15, но сс имаха контролния пакет акции и не са намерили средства за отбора-значи кой е виновен?


20 Януари 2011 10:39 | Таната Оцев-Орлето
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

до ОТ ЛУД ДИДИ
и аз това имам предвид СС са главните действащи управници на клуба и пи големи ликвидатори като тях да се покрият Емир/л/ Наков също вън от Пирин




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар