Играчите на "Вихрен" награбиха тъчрефера в яловия мач със "Септември"

07 март 2011 00:20   6 коментара   25708 прочита


Симитлийският кмет Ап. Апостолов влезе в грозен диалог с декорирания в червено Й. Самоковлийски

Екшън, присъщ на мачовете от пиринската бундеслига, и то от най-свирепия й период, беляза края на регионалното дерби между “Вихрен” и “Септември”, завършило 0:0 в Сандански. Страничният рефер Трендафил Димитров изпревари с флага си за засада головия удар на капитана на домакините Кирил Андреев в 92-та мин. и това отприщи страстите. Клетият асистент бе атакуван на мига от цялата кохорта “гладиатори”, като в грандиозното меле се включи старшията Йордан Самоковлийски. В този момент главният съдия Владо Вълков вдигна два “слепи” жълти картона на Русков и Бахтарлиев и един червен картон, който се оказа адресиран към Самоковлийски, въпреки илюзията отвън, че се отнася за помощника му Радо Станев.

След края на мача кметът на Симитли Апостол Апостолов влезе в грозен диалог с Й. Самоковлийски. В средата на втората част въпросният чернодрешко Димитров секна головия ентусиазъм и на санданския бранител Вангел Стоянов. Защитникът на “Вихрен” стреля по посока на противниковата врата, но асистентът не даде видим знак, че топката е преминала зад голлинията на Църваришки, а протестът на бившия футболист на “Малеш” доведе до предупреждение в “жълто”. Иначе до антракта доминираха домакините. Петьо Динков стреля встрани на два пъти, преди да изведе Гущеров на идеална позиция в 28-та мин., при което шутът на петричанина бе париран с тяло от вратаря на гостите.

Отново Гущеров стреля мощно, но над гредата, две минути по-късно след триково изпълнен фаул. След почивката по-чистите положения бяха за “Септември”. Първо Ат. Николов пропусна, а резервата Карадаков с глава едва не си вкара ефектен автогол, уцелвайки страничната греда в 55-та минута. Малко по-късно Цв. Николов центрира към Ат. Николов, чийто удар с глава бе спасен със светкавичен рефлекс от Бахтарлиев.

"ВИХРЕН": Бахтарлиев, Харизанов /44-Карадаков/, В. Стоянов, Радев, Андреев, Ю. Иванов, Динков, Чуркин, Станкев /74-В. Захариев/, Русков, Гущеров/83-Ибрахим/.

"СЕПТЕМВРИ": Църваришки, М. Николов, Кацарски, Ралчовски, Тренков, Самокишев /77-Томов/, Караканов, Лулейски, Лазаров /46-Ангелов/, Ат. Николов /73-Н. Димиров/, Цв. Николов.

Й. САМОКОВЛИЙСКИ: Мачът можеше да завърши всякак. Искам да обърна внимание на делегата, че същата тройка ни свири мача в Симитли, а въпросният асистент Димитров пусна поне пет засади, преди да ни изравнят. Гостите лежаха по терена с цената само на три минути продължение. При ситуацията за гола нашият капитан навлезе от поне 10-метрова дълбочина, топката бе избита от противников сътезател преди това, а флагът вече бе вдигнат. Съжалявам за начина, по който реагирах, поемам отговорността за всичко, но подобни съдийски действия обезсмислят труда ни. Ще изчакаме оценката на дежурния делегат за поведението на съдиите и после ще мислим как да реагираме.

Ю. ВАСЕВ: Получи се здрав и хубав мач. Най-резонният изход от него би било реми с отбелязани голове, след като имаше реални положения от двете страни. Първото полувреме бяхме надиграни, след антракта ние бяхме отборът, който доминираше. Доволен съм от всички, споменах преди мача, че ние загубихме от игровия си ритъм заради почивката в първия пролетен кръг. Трябваха ни едни вработващи 45 минути, за да заиграем, както искаме, след принудителните 20 дни без мачове и контроли. По казуса “Ком Миньор” съм на мнение, че не е честно точките да се отнемат, след като са заработени на терена. Топката е в ръцете на господата от БФС.

6 коментара
07 Март 2011 06:09 | !
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

за тия простотии плащаме с наши пари -общински от наште данъци !


07 Март 2011 17:24 | 008
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ти си тъп кефал смазан селянин.


07 Март 2011 19:13 | алчо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

поли е най смешния кмет за всички време в югозапада
а синчето е най смешния съдия
семейство тъпунгери


07 Март 2011 20:21 | съседката
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

тия селяни от сандански живеят още в средновековието..... егати и шопарите


07 Март 2011 21:31 | fen
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

в сандански е най голямата селяния, овчари, козари и цигани, това е сандански!


08 Март 2011 12:46 | до Фен
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

За вас Сандански винаги ще бъде Париж и Европа! Само изтръскайте калните ботуши, на мотела! И не цапайте парка и не трошете, той е за хора. ;)




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар