Играчите на “Пирин” бойкотират тренировка

12 ноември 2010 00:20   13 коментара   19068 прочита
Кирил Ваклинов
Кирил Ваклинов


Кирил Ваклинов

Клубните шефове признават: Парите са на свършване

Първата тренировка на елитния “Пирин” за новата седмица е била на косъм от провал, алармираха очевидци. Според тяхната версия футболистите първоначално са отказали да се съблекат по екип, но след продължителни уговорки са склонили да проведат заниманието. Като причина за бойкота тарторите в отбора изтъкнали неясното финансово бъдеще на клуба и нередовните плащания. Индикации за назряващото недоволство даде изказването предния ден на един от най-опитните в състава Борис Кондев, който заяви, че светлина в тунела не се вижда и настроението в съблекалнята е около точката на нулата. Разяснение за случилото се онзи ден се съгласи да даде председателят на Управителния съвет Кирил Ваклинов.

Никой нищо не е бойкотирал. Момчетата просто са изявили желание за среща очи в очи с ръководството, за да разберат от първа ръка каква е ситуацията. Разговаряхме с тях и си казахме откровено цялата истина, която не е особено приятна. Прав е Боби Кондев, че положението не е розово. Парите са на свършване, но продължаваме да търсим благоприятен изход и се надяваме всички да проявят разбиране и търпение. Неизплатените заплати са две - за септември и октомври, премиите са изчистени до стотинка, така че в сравнение с други клубове закъснението не е толкова притеснително, заяви клубният началник.

От вчера изпълнителният директор Емил Наков официално встъпи в длъжност, след като назначението на кюстендилеца бе узаконено в съда, с което мандатът на предшественика му Росен Кацимерски окончателно изтече. Очакваното с интерес общо събрание, на което трябва да бъдат гласувани промените във футболното АД след оттеглянето на групата на Николай Галчев, все още не е насрочено. Намеренията на новите властимащи на “Дъбравска” 1 са форумът да се свика до Нова година. От клубния офис за пореден път опровергаха предстоящия трансфер на Станислав Костов, обявен от “Левски” за сигурен. Интерес има, преговори не, уточни К. Ваклинов.

13 коментара
12 Ноември 2010 08:02 | благоприятен изход
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

връщане на този селски отбор в родния му дом - Стара Кресна!


12 Ноември 2010 09:37 | смех
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Абе кви са тия? Какво са свършили та пари искат? Намерете си работа!


12 Ноември 2010 10:18 | кресна
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

да стара кресна а


12 Ноември 2010 10:22 | :)
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В ГРУПАААА...


12 Ноември 2010 14:42 | КК
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ВАКЛИНОВ КОИ ЛЪЖЕШ, ЕДНА СТОТИНКА НЯМАТЕ В КАСАТА, А ПРЕМИИ НЯМАТЕ ДА ДАВАТЕ ЗАЩОТО НЕ СА БИЛИ. И ЗАПЛАТИТЕ НЕ СА ДВЕ А СА МАЛКО ПОВЕЧЕ.


12 Ноември 2010 15:37 | член за пирин сс
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

с началници като това квазимодо на снимката (селянина ваклинов) на мак.слава мястото и е във в група


12 Ноември 2010 23:12 | хахахах
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

като нямате пари насй смешния лихвар банскалията ще ви даде малко на лихва хахаха. нали ви е фен тъпото пар4е, и кир4о скоро няма да има кметски избори за да лапате този сегашния си отива а с него и ти мойто мом4е. лапай сега ако можеш от нещо 4е после ще е само астата и другите ти неща които не са малко де но все пак взимай докато можешшшш


13 Ноември 2010 09:23 | фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ето какво трябва да се направи: Пари да се взимат само от 1-6 място, след 6 място на минимална заплата или се редуцират според класирането! Този сезон тези футболисти колко победи имат? И ако в клуба има пари или има някой сериозен спонсор колко от тези футболисти ще останат в отбор? Аз виждам 2-3 които стават за А група.


15 Ноември 2010 08:50 | наблюдател
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Клубните шефове признават: Парите са на свършване-защо лъжете , парите отдавна свършиха. Македонска слава да си ходи в Стара Кресна.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар