Й. Самоковлийски извежда “Вихрен” срещу отбора, който го уволни преди година

18 септември 2010 00:18   2 коментара   15565 прочита
Й. Самоковлийски
Й. Самоковлийски


Й. Самоковлийски

Новоназначеният старши треньор на “Вихрен” Йордан Самоковлийски не се ангажира с прогноза как ще завърши дебютният му мач начело на “гладиаторите” срещу тима, който на практика го уволни от същия пост преди година - “Септември” /Сим/. По ирония на съдбата в Сандански продължавам от там, откъдето спрях. Всичко отново се случва по средата на сезона, разликата е, че тогава моят отбор беше измъчван от множество контузии, сега сме далеч по-боеспособни. Дано постигнем добър резултат в двубой, който определям като “непредвидим”, коментира вчера наставникът.

Самоковлийски призна, че все още не познава в детайли възможностите на футболистите си, но охарактеризира младите в съставя като качествени, трудолюбиви и отговорни, без достатъчен игрови опит. Той подчерта, че генералната задача, стояща пред него, се свежда до изграждане на тим - сплав от младост и опит, който през следващия сезон да е важен фактор в Западната “Б” група. За гостуването в Симитли Й. Самоковлийски няма да може да разчита на трайно контузените Петьо Динков и Коце А. Николов и Георги Карамитов. Максимално ефективно ще се използват оставащите часове до мача за пълното възстановяване на нападателя Мирослав Петров и халфа Горан Чуркин, които влязоха на смяна в загубения домакински мач от “Спортист” с частични болежки.

Благоевградският специалист даде да се разбере, че за предстоящия двубой няма да прави генерални кадрови промени, по-скоро ще акцентира върху сваляне на напрежението у досегашните изпълнители и изчистване на допусканите грешки, станали причина за досегашните неблагоприятни резултати, особено при гостуванията.

2 коментара
19 Септември 2010 12:55 | ФЕН НА ВИХРЕН
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

БЛАГОЕВГРАДСКИЯТ СПЕЦИАЛИСТ !! МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИ ДА НАПРАВИ И ГЕНЕРАЛНИ КАДРОВИ ПРОМЕНИ И ТОГАВА ЩЕ АКЦЕНТИРА ВЪРХУ СВАЛЯНЕ НА НАПРЕЖЕНИЕТО У ДОСЕГАШНИТЕ ИГРАЧИ. ИЗЧИСТВАНЕ НА ДОПУСКАНИ ГРЕШКИ, А КАК СЕ ИЗЧИСТВАТ? С НАЛАГАНЕ НА СТАРИТЕ ИГРАЧИ ИЛИ ДА СЕ ИЗПРОБВАТ НОВИ ИГРАЧИ.
ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВИХРЕН!


21 Октомври 2010 00:58 | САМО ВИХРЕН
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

АЙДЕ БЕ НЕМА ЛИ ДА ВЛИЗАМЕ ВЕЧЕ В А ГРУПА ПИСНА МИ ОТ ТЕЯ АНОНИМНИЦИ КАЛИКАКРА, МОНТАНА, ВИДИМА, АКАДЕМИК НЕЗНАМ СИ КОЙ... ВИХРЕН Е МНОГО ПО-КАЧЕСТВЕН ОТБОР ОТ ПОЛОВИНАТА ОТБОРИ В А ГРУПА... САМО ВИХРЕН ОЛЕ !!!!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар