Хокеистките на ЮЗУ в директен спор за медали още при дебюта си

05 февруари 2011 00:16   2 коментара   6640 прочита

Женският отбор на УСК “Академик” /Бл/ стигна до директен спор за медали още при дебюта си в държавното първенство по хокей на трева на закрито. Финалният турнир започва в залата на ЮЗУ “Н. Рилски” днес от 10.00 ч. с мача между домакините и временния лидер “Баните”.

Студентките заемат последното четвърто място в класирането, но дори да паднат и в другите си срещи от предварителната група с “Академик плюс” /12.30 ч./ и НСА “В. Левски” /15.00 ч./, които са също днес, не губят теоритичен шанс даже за титлата. Това е възможно заради утрешните плейофи, стартиращи от 9.00 ч. В тях първият в крайното подреждане играе на елиминиране с четвъртия, а вторият - с третия. Победителите отиват на финала /13.00 ч./, а час по-рано загубилите ще излъчат носителките на бронзовите отличия.


Още за: хокей на трева   турнир   финал   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
06 Февруари 2011 12:18 | НСА
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Много странно - името на отбора на Национална спортна академия (НСА) си носи името на академията.... а т. нар. "студентски" отбор в Благоевград се казва "Академик"???!!! Дали Национална спортна академия са по-глупави или тук в ЮЗУ има някаква далавера клуба да не носи името на университета, но да усвоява неговите пари???!!!


06 Февруари 2011 12:21 | Последното четвърто място
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

хахахаха, на последно място от четири отбора..... но пък имат голяяяям шанс да влязат в тройката :))))) Българиооо, никога няма да имаш развит спорт, след като не могат първо да си съберат отбори, а след това да правят първенства... къде се е чуло и видяло първенство от четири отбора..... какво развитие ще имат като мерят сили с други четири като тях?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар