Хандбалният шампион “Интер” с виза за юношеските финали

12 април 2011 00:18   5 коментара   9772 прочита
Финансови проблеми може да лишат “Интер” от шанс за защита на титлата
Финансови проблеми може да лишат “Интер” от шанс за защита на титлата


Финансови проблеми може да лишат “Интер” от шанс за защита на титлата

Хандбалният шампион за юноши старша възраст “Интер” /Бл/ спечели убедително финалния турнир в зона “Витоша”, който се проведе в благоевградския спортен интернат. Домакините победиха ЦСКА с 38:18, “Железничар” /Сф/ - 23:13 и “Пирин” /ГД/ - 24:17, което им осигури първото място в зоналното класиране и виза за решителната фаза на държавния шампионат във Велико Търново от 28 април до 1 май. Неврокопчани се наложиха над “Железничар” с 15:13 в директния сблъсък за втората позиция и добиха право да се явят на квалификации.

Голмайстор на зона “Витоша” стана младежкият национал на “Интер” Стоил Радойчев с 96 попадения, съотборникът му Борислав Иванов бе определен за най-полезен състезател, а вратар номер 1 е Димитър Ортомаров от “Пирин” /ГД/. Въпреки убедителното си представяне, благоевградчани изпитват сериозни финансови проблеми, които поставят под въпрос пътуването им за В. Търново и възможността за защита на титлата.


Още за: Интер Бл   турнир   хандбал   Още от: Спорт

Принтирай статия
5 коментара
12 Април 2011 11:40 | ???
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Абе за какво го пишите тоя отбор един път "Интер", а друг път УСК "Интер Академик"???!!! Май някои не може да обясни далаверата около клуба и ЮЗУ?


12 Април 2011 13:01 | 122
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Докога тези тъпи наши градоначалници и бизнесмени ще наливат пари във футбола. Защо само на ханбала нямаше финансова награда в края на годината? Защо г-н Скрижовски можете ли да отговорите на този въпрос? Защо никой не вижда успехите на тези момчета и амбициозната им треньорка?


14 Април 2011 21:15 | до ???
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

УСК Интер е само мъжкия отбор.. Ние по-малките си оставаме само Интер.. :)


15 Април 2011 22:32 | ???
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ти недей да ни баламосваш бе пич, и мъжки отбор, и женски отбор, и детски отбор - всичко е към един клуб, ние да не сме балами, че да повярваме на врели-некипели :)))???!!!! Тук става въпрос за КЛУБ, а не за ОТБОР - ясно е, че далаверата с ЮЗУ е голяма!


25 Април 2011 01:15 | до ???
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ЮЗУ "Неофит Рилски" е спонсор САМО на МЪЖКИЯТ ОТБОР.. толкова ли не разбра.. по-малките възрасти спонсори НЯМАТ.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар