Градоначалникът Вл. Москов прие в кабинета си най-възрастните ветерани на “Пирин” /ГД/

07 януари 2011 00:16   2 коментара   14511 прочита
Кметът Вл. Москов връчи специален плакет на председателя на УС на
Кметът Вл. Москов връчи специален плакет на председателя на УС на "Пирин" Д. Хрисимов


Кметът Вл. Москов връчи специален плакет на председателя на УС на "Пирин" Д. Хрисимов

Раздаде им грамоти

Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов прие на спонтанна среща в своя кабинет част от най-възрастните ветерани на местния "Пирин" по случай новата година. Бившите футболисти от 50-те и 60-те години на миналия век и градоначалникът поговориха за славното минало и настоящето на любимия клуб. В непринудения разговор бяха възкресени моменти от мачовете в зоните и областните групи, от първите международни двубои отпреди 40 г. със "Звезда" /Перм/ и "Жилина". Вие имате запазено място в историята на клуба. Дали сте немалко от себе си да го има "Пирин" и сте пример за следващите поколения играчи. В момента въпреки тежките условия пак имаме боеспособен отбор, който може да се учи от вас, каза в краткото си експозе кметът Москов.

На срещата дойдоха дългогодишният капитан на тима Симеон Гавалюгов, Аспарух Панайотов-Пухи, Крум Грозданов, който е първият местен наставник на пиринци с диплома от НСА.

Всеки от присъстващите получи почетна грамота. Специален плакет с клубната емблема бе връчен на Димитър Хрисимов за приноса му към клуба като шеф на УС.

За нас това са особено скъпи награди, които не се измерват с нищо. Благодарим, че не сме забравени след толкова много години, откакто сме спрели да играем, заяви Кр. Грозданов.


Още за: Вл. Москов   грамота   ветерани   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
07 Януари 2011 11:44 | ...
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Не6тастник този москов


13 Януари 2011 08:49 | хахаха
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

С тях ли намери да си правиш PR акция, кмете?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар