Горещ ден! България избира футболен президент днес! Ще успее ли Бербатов?!

15 март 2024 08:49   1 коментар   3416 прочита
tvn.bg
tvn.bg


tvn.bg

 България ще избере своя нов футболен президент, който ще наследи Борислав Михайлов. Легендарният вратар бе 18 години начело на БФС, а сега в мястото му са се прицелели седем кандидати. 

Това са: Михаил Касабов, Димитър Бербатов, Георги Иванов, петьо Костадинов, Георги Градев, Георги Захариев и Манол Иванов. 

 

Конгресът ще се проведе в залата на хотел „Маринела“ в София. Регистрацията на делегатите трябва да приключи в 10-10:15 часа. Откриването на форума е предвидено за 10:30. Той ще бъде воден от вицепрезидента на БФС Атанас Фурнаджиев. 

Броят делегати на футболните клубове от България, които ще участват в гласуването, бе 493 до снощи. Не е изключено обаче тази сутрин да има промени. 

Ако бройката се запази, са необходими 247 гласа, за да има победител на първия тур. 

 

Трима би трябвало да са основните кандидати – Михаил Касабов, Димитър Бербатов и Георги Иванов. Според предварителните прогнози шансът някой да спечели от раз е минимален и ще се стигне до втори тур, т. е. – до балотаж.,пише блиц 

Това означава много оспорвана и интересна битка, в която няма основен фаворит. По всичко личи, че футболната топка, макар и извън терена, пак ще ни предложи зрелище, при което може да има продължения и дузпи. Но най-важното е да преобладава феърплеят – нещо, което всички си пожелаваме. 

Очертава се горещ и напечен ден, въпреки че още е зима. БЛИЦ ще бъде в центъра на най-голямото футболно събитие у нас за годината и ще предава всичко! 


Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
15 Март 2024 13:19 | Костадин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Георги Иванов шеф на БФС.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар