Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

√ордост: »ван Ѕлагоев от с. ѕолена донесе бронз от јзи€


6 септември 2018 10:51  1 коментар   4865 прочита¬ сърцето на јзи€ »ван Ѕлагоев от ѕолена, спечели бронзов медал на —ветовните номадски игри. ¬ понеделник »ван се бори на  иргистанска борба “алиш”,надви домакина в първа среща, а втората среща загуби срещу ћолдова, макар че нашенеца водеше с 3:0 го дисквалифицираха.

Ќа 4-ти »ван се бори на иранската борба, където беше европейски шампион, но при гол€мата конкуренци€ , Ѕлагоев усп€ да се пребори за третото м€сто. ’ронологично нашето момче надви в първа среща срещу Ѕеларус без проблем, втора среща надви  азахстан, с чиито състезател беше труден съперник и водеше 5:2, но една минута преди кра€ »ван го хвърли и го надви.

“ретата среща »ван игра срещу иранец, който беше около 120-130 килограма, като не можа да противодейства и загуби. ѕротивникът от »ран достигна до финала и даде шанс на Ѕлагоев да се бори за бронза.»ван Ѕлагоев се пребори в репешажна среща срещу много силен и подготвен противник от “уркменистан, с който се бори в две части, като първата съперникът водеше 5: 0, но втората част силната хватка на »ван - хвърли го по победи.

«а третото м€сто тр€бваше да се бори срещу √рузи€, но поради контузи€ на противника »ван спечели без борба. «а доброто си представ€не наши€т спортист спечели 17500 киргистански сома, които се равн€ват на около 500 лева. ƒоста участници от Ѕългари€ участваха също – канадската борба момчето ни стана шампион в категори€та си, представители в конните спортове и стрелба с лък. Ќашето момче беше знаменосец на откриването, което беше привилеги€ за него.

¬. јнастасова

ќще за: медал  игри  »ван Ѕлагоев ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

6 септември 2018 15:41 | еха
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

€ко
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.