Гол от 80 метра в пиринската бундеслига превърна в знаменитост футболист от Дъбница

19 март 2011 00:14   3 коментара   23321 прочита
Хикмет Мурадов
Хикмет Мурадов


Хикмет Мурадов

Гол от 80 метра на футболиста на “Единство” /Дъбница/ Хикмет Мурадов да бъде номиниран за номер 1 в България за сезона, предлагат местните фенове. Уникалното изпълнение играчът направи в мача от пиринската бундеслига със “Стрела” /Вълкосел/, завършил с успех на домакините с 4:3. Младият защитник отбеляза второто попадение в мрежата на задрямалия вратар на съперника със зверски шут от собственото наказателно поле. Това превърна голмайстора в знаменитост в региона, а привърженицитео са готови да предоставят на невярващите видеоматериал с невероятния изстрел на съселянина си.

Мурадов бе открит за футбола в частната школа “Неврокоп” в Гоце Делчев, след което изкара 5 г. в ДЮШ на пловдивския “Спартак”. В изчакване на предложения от професионални отбори той поддържа форма с “Единство”, но по всеобщо мнение класата му не отговаря на ниското ниво на четвърта дивизия.


Още за: Х. Мурадов   голмайстор   фенове   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
21 Март 2011 12:10 | gd
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Дайте видеото за да видим дали е истина това де!


21 Март 2011 22:28 | ник
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ако го имате на видеоматериал Моля ви се дайте на някоя от националните телевизии да го излъчат, че и ние най после да се насладим на истински ГОЛ.


24 Март 2011 22:10 | ник
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

.... ЗАЩО, ЗАЩО ..... ЗАЩО СКРИХТЕ КОМЕНТАРА ми, НИЕ СМЕ НИЩОЖЕСТВА, А ВИЕ СТЕ ВЕЛИКИ ----- бЛАГОДАРЯ. Е ГОООЛЕМ ВЕСТНИК СТЕ,




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар