Главата на фамилията Аманатидис привлечен за каузата на орлетата

24 януари 2011 00:20   14 коментара   35718 прочита
15-годишният М. Орачев направи мечтан дебют с гол
15-годишният М. Орачев направи мечтан дебют с гол


15-годишният М. Орачев направи мечтан дебют с гол

Наставникът К. Ангелов скромничи: Това беше само една контрола, в която победата нищо не значи

Главата на фамилията Аманатидис - Никос, е привлечен за спасителната кауза на “Пирин”, похвали се изпълнителният директор на пиринци Емил Наков. Кюстендилецът и синът Таки на гръка бяха сред най-доверените хора на убития бос на ВИС-2 Георги Илиев. Аманатидис-старши, който е президент на столичния ФК “Люлин”, на първо време поема функциите на скаут на благоевградчани, поясни Наков. Бизнесменът от южната ни съседка е тъст на екснационала Даниел Боримиров, който е женен за дъщеря му Афродита.

Бизнесменът от южната ни съседка декларира съпричастност към идеята, като изгледа от директорския кабинет на “Дъбравска” 1 малко очаквания успех на зелено-белите срещу “Локомотив” /Пд/ с 3:1. Това беше само една контрола, в която победата нищо не значи, демонстрира скромност наставникът Костадин Ангелов. Пред стотина пловдивски и още толкова местни запалянковци на стадион “Христо Ботев” избраниците му изнесоха показна лекция на прехвалените звезди от Лаута, сред които бившите пиринци Сандански, Коцев, Златински, В. Георгиев, Витанов. Сменниците на 14-те напуснали футболисти проявиха завидна воля и дух и вдъхнаха надежди на привържениците си, че мисията оцеляване в “А” група е възможна. Отлични изяви в рамката имаше вратарят Вл. Митев.

Пред него оперираше двойката централни бранители Коемджиев и Митревски, вляво и вдясно от тях действаха Дюлгеров и Ризов. Конците в средната зона дърпаха Костадинов и Бенгюзов, по крилата тормозеха противниковата отбрана Якимов и Р. Иванов, а в атака бе тандемът Стойков-Пасков. След почивката на терена се появиха 7 младоци от школата, които не само удържаха натиска на гостите, но и направиха срама им още по-голям с третото попадение в мрежата в 88-та мин. на Мики Орачев, който през март ще навърши 15 г.

Талантът, който е племенник на ексорлето Малин Орачев, овладя топката на границата на голевия пенал и буквално разстреля Лучини с шут в левия ъгъл на вратата му. Преди това в 65-та мин. Раймонди върна интригата с точна засечка след пас на Лазаров. Резултата откри в 10-та мин. Митревски, който отклони отблизо топката в мрежата. В 45-та мин. новият капитан на зелено-белите Стойков наказа неразчетено излизане на стража Тодоров. Главният рефер Ив. Стоянов от Петрич на два пъти спести дузпи за пиринци и си навлече гнева на трибуните.

“ПИРИН”: Митев, Ризов, Митревски, Дюлгеров, Коемджиев, Бенгюзов, Якимов, Костадинов, Бл. Пасков, Р. Иванов, Стойков /Димитров, Ив. Михов, Кирилов, Златанов, Кацимерски, Карачанаков, М. Костов, , Митов, Орачев/.

“ЛОКОМОТИВ”: Т. Тодоров, Марчев, Кавдански, Бриентос, Дойкич, Сандански, Кики, Витанов, Дюран, Коцев, Й. Тодоров /Лучини, В. Георгиев, Лазаров, Златински, Раймонди, С. Бенжалюн, Ю. Бенжалюн, Родригес, Крачунов/.

14 коментара
24 Януари 2011 05:02 | пирин сс
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Ще станем сателит на говедата, не на мутрите по стадионите!!! Тоя Таки до колкото знам се издирва от интерпол и го търсат Цветанов и Борисов под дърво и камък вече 2 години.


24 Януари 2011 05:06 | prosto fen
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Емил Наков друг кой да намери като и той е от тоя обрач много ясно че висаджия ше ни докара.
Тоя Таки е в ЮАР до колкото съм чел по вестниците, и се води 3-тия най-богат българин след В. Арабаджиев и Валентин Златев.


24 Януари 2011 05:09 | дгд
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Косьо, Пепка по-добре хора приближени до Таки със пари, власт и влияние от колкото разни фалирали бизнесменски цървули от Добринище, Парвомай и Якоруда визирам Галчев, Витан-селяко, Мама Кажа и Байкушо който леб и лютеница е ял само като малък.


24 Януари 2011 05:16 | сс янко
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Тия фалирали бизнесмени превърнаха градо във дрезковица, насекъде се копа и строй.
Тия селяци сичките от горе Мами Кажа, Витановци, Галчевци от петричко-сандаснките села които до преди 10 години никои не беше чувал у тоя град за тия, които по една или друга причина са се нанесли у нашия град да си прогресират бизнеса кой с кафенце, кой със строителство, кой със ресторанче, най-дразнещото от цялата работа е че се водат благоевградчани. ДИВИ СЕЛЯЦИ ВСИЧКИ ДО ЕДИН ГОСТИ У НАШИЯ ГРАД РОДЕНИ ВЪВ ПОМАШКИ СЕЛА СЪС МАЙКИ ПОМАКИНИ И БАЩИ СЕЛЯЦИ КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА САДИЛИ ЧУШКИ И ДОМАТИ!
"Това че си избягал от село, не значи че то е избягало от теб"!


24 Януари 2011 05:16 | [[
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Браво сс янко !!


24 Януари 2011 05:27 | вкл
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Не само Мама Кажа, Галчев, Витан, аре Байкушо го оставете стар джумалия си е ами тоя Наков на КВМ, тоя пък царвул е от разлошките села, да ходи да вари компоти сас лютеница.
Каламбов от Парвомай, Наков от Бачево, Галчев от ДОбринище, другия от Якоруда, пети от Градежница. Същите селяци си остават, и ония Ба4ев строителния предприема4, ке копа ле тука?


24 Януари 2011 05:34 | ---
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Ако поеме тоя Никос отбора веднага ще ни докарат от говедото Боримиров предполагам ще заеме някъв пост в Пирин нали е шура на Таки. Абе тва е пълен гаф ако стане, като Беласица едно време сателит на Левски по връзката Коце Маца - Наско Сираков.


24 Януари 2011 05:38 | //
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Говеда ли ще ни управляват футбола в града ?
Тоя Никос не е ли този дето има шивашка фирма VOYA


24 Януари 2011 07:15 | Перничанин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ехеееей, здравейт шо праите бе? Отдавна не сам ви пишувал ама тия ме само ядосуват ритнитопковците и сръце не издръжа та земах да кливем по клавиатурата на компютаро! Я на них че им кажем доказано е иляди пати че парите не миришат от къде и да дойдат се добре! Без майтап на бизнесмените им обаче смръдат чорапите та се нетраят! Горните менажери че ги кръстим "Ментаджери" оти они само обещават и лажат и само кьоравото искат да ударат! Футболо ако и да не сам ногу просветен по тоя спорт се играе с мерак! Или го можеш или го не можеш, и двата спорта са до време! Айде останете си сос здраве и ногу не се палете! Оно що треба, че стане!


24 Януари 2011 07:53 | m
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

До вчера Брендо-Галчев праха пари от утре Наков-Таки


24 Януари 2011 08:00 | iwan
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

САМО ПИРИН -А НА 4ОРБАР4ЕТАТА ТУК ЩЕ КАЖА ПО ДОБРЕ ТАКИ ОТКОЛКОТО ЛУПИ-ИЛИ ТИТАН


24 Януари 2011 14:03 | 66
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

По добре левскари отколкото чор, чорбари. ЛЕВСКИ даваше 170 ХИЛ. за Костов, а чорбата го взе без пари. Продължавайте да говорите с/у ЛЕВСКИ ичорбата ще Ви заведе във В група, както направи с БОТЕВ ПЛОВДИВ.


25 Януари 2011 02:11 | FEN
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

А бе льольо 66 и льольо иван, подуенски подлоги:
Какъв е бил Лупи в Пирин и какви са били Титан в Пирин? Иване, единствената гънка в твоя мозък да не е в отпуска?
66, може би те кефи на 69 с тлъстата свиня Наков, не знам... Ами след като ИГРАЧЪТ КОСТОВ САМ е пожелал да иде в ЦСКА, ЦСКА какво да правят? Тия играчи, на които ЦСКА не е плащал повече от 3 месеца и нагоре, също си тръгнаха КОГАТО ПОЖЕЛАХА от ЦСКА. Защо това момче с НЯКОЛКО неплатени заплати да не си избере къде да иде? ТОЛКОВА ЛИ Е ГЛУПАВА НАГЛАТА ПОДУЕНСКА ПОДЛОГА наков, че не му плати мижавите заплати на Костов, за да не може да разтрогне. Ама не го направи. Защо? Защото искаше да го откара в подуене и да се налапа той, НЕ ПИРИН! Тия 170 000лева ги разправяй на баба ти от село...


25 Януари 2011 17:33 | 66
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ти не си фен, а си издухалка и лизалка. Костов не е отишъл по цобствено желание в чорбата, а защото някой е намазал, чули ОЛИГОФРЕН.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар