Гласят екснационалния селекционер Пл. Марков за президент на ПФК “Пирин”

30 септември 2010 00:20   7 коментара   9807 прочита
Пламен Марков
Пламен Марков


Пламен Марков

Човекът на убития бос на ВИС Г. Илиев - Е. Наков, за изпълнителен директор

Новите началници на елитния ПФК “Пирин” поканиха бившия национален селекционер Пламен Марков за президент на клуба. Кандидатурата на севлиевския спец, който е френски възпитаник, е подкрепена от дългогодишния шеф на Професионалната футболна лига Валентин Михов. Вчера по обяд председателят на Управителния съвет на благоевградския клуб Кирил Ваклинов отпътува за София, където по-късно през деня е стартирал преговорите с Пл. Марков. Не желая засега да назовавам конкретни имена, защото е прекалено рано. Не е тайна обаче, че търсим подходяща силна и популярна личност, която да разбира от футбол и да се ползва с авторитет в спортните среди, бе краткият коментар на парламентьора Ваклинов.

Високият пост остана вакантен след абдикирането на досегашните босове Николай Галчев, Георги Бижев и Петър Байкушев, които ръководеха отбора в триумвират. Окончателното намерение на Галчев и петимата му сподвижници сред акционерите Витан Витанов, Тодор Наков, Захари Хаджийски, Валери Стоицов и Георги Бижев да напуснат “Пирин” стана официален факт вчера, след като упълномощеният адвокат декларира, че днес след обяд предава притежавания от тях дял ценни книжа в размер на 54.5 процента в ръцете на сдружението “Бъдеще за “Пирин”, сформирано от феновете. Засега бизнесмените от групировката Г-15 на Петър Байкушев не спазват думата си да последват примера на колегите си и да джиросат своите акции на привържениците. Назначеният с техните протекции изпълнителен директор Росен Кацимерски бе уведомен, че днешният ден е последният му работен на стадион “Христо Ботев”.

Принципно съгласие да заеме поста му е дал кюстендилецът Емил Наков, който беше доверен човек на разстреляния висаджийски бос Георги Илиев и на убития по-късно Александър Тасев-Остап по време на президентските им мандати в “Левски” /Кн/ и “Локомотив” /Пд/. Кандидат-майсторът на спорта по шахмат Е. Наков се оттегли от футбола преди 3 г. и оттогава пише обширни коментари за най-популярната игра на страниците на спортен столичен ежедневник.

7 коментара
30 Септември 2010 04:46 | член за пирин сс
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

с пирин сс (смешни селяни) към...... в група
тези дебили се продадоха на мак.слава за по 2 кебапчета и една бира


30 Септември 2010 08:32 | haha
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

греша ли или баклинов е на работен ден в общината. това го няма никъде другаде. в работно време е управител и взима заплата за да ходи в софия за частен клуб. паскалев се олива с протекцията си за него вече. хората негодуват. в общината не го познават.


30 Септември 2010 14:13 | ?
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А ти в работен ден защо не работиш, а пишеш по форумите,а?


30 Септември 2010 14:27 | Kайо Дебърски
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

? написа:А ти в работен ден защо не работиш, а пишеш по форумите,а?
оти сигурнуУ е бизнесмен и патриот :)


30 Септември 2010 17:42 | .
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

оти псувате по СС, а на живо не смеете да ги гледате у очите даже? поне да бехте дупета кат сте толко смели натепайти ае чехаму вас


30 Септември 2010 18:59 | До плювачите
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

и лошо ли е П.Марков да стане президент на Пирин да или не -кажете ,че не разбрах? За първи път в тоя отбор се случва нещо положително , Вие плюете, какъв изода , че Вие явно сте платени плювачи или сте от тия дето им досега крадохте от обора , и се опитвате още да крадете. Защото вашето мислене е такова , аз съм от С.С , но никога на никой не съм се продал. Явно вие сте такива "продажници'' щом мисленето вие сързано само пари и плюене, и Пирин за Вас , явно не озаначава нищто. А на колко мача впорочем сте били, за да говори те.


01 Октомври 2010 02:10 | член за пирин сс
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

наистина има побъркани пъпчиви създание в този форум
абе малоумници-наистина ли мислите че дебилите от сс могат да уплашат някой? а защо тогава бягат и с еоплакват в полицията като стане тясно?




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар