ГЕРБ не е против ПФК "Пирин", а против експлоатирането на марката

06 април 2011 00:14   3 коментара   15880 прочита
Е. Наков
Е. Наков


Е. Наков

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ - Благоевград поиска правото си на отговор на нападките, че пречи на футбола в областния център, отправени от боса на "Пирин" Емил Наков. В позицията, изразена от местната структура на управляващата партия, се казва: Емил Наков разпали безпредметна война между футболисти, фенове, общински съветници и граждани, противопоставяйки ги едни на други в преследване на личните си интереси.

Никога в историята си отборът не е имал толкова слаб мениджър и стратег, никога трибуните не са били така отчайващо празни. Той разиграва всички като маймуни, защото му го позволиха управителят на общинско дружество "Спортни имоти" Кирил Ваклинов и компания, за които е ясно, че обслужват изцяло интересите на сдружение ЕКИП. В явен конфликт на интереси въпросният Ваклинов в комбина с Наков нанасят изключителни вреди на община Благоевград, погазвайки клаузите в подписания от самите тях договор за ползване на стадион "Христо Ботев" и споразумение за разсрочено изплащане на старите задължения.

Нека бъде категорично ясно: ГЕРБ не е против ПФК "Пирин", а против интригантите, които експлоатират марката "Пирин" по възможно най-грубия начин. Нека си зададем въпросите: Не придоби ли г-н Емил Наков със сделка под масата акциите на "Пирин"" Защо, след като през юни 2010 г. беше прекратен договорът между ПФК "Пирин" и БД "Спортни имоти", стадионът продължи да се използва" Защо не е изплатена сумата от 10900 лв. до края на март т.г., както е посочено в споразумението за разсрочване на старите задължения на клуба, които възлизат на близо 40 000 лв."

Защо не се плащат текущите задължения за февруари, март и април" Кой заплаща ежемесечния разход на вода и електроенергия" Какво дава право на господата Наков и Ваклинов да "изнасилват" отбора и да го вкарват в мръсните си игрички и защо всичко това се случва пред погледа на Общинска администрация" Емил Наков си служи с популистки методи, като прехвърля вината за незаконния водопровод върху Общинския съвет. Едва ли не знае, че за това е отговорна общината като възложител на поръчката, а заповедта за премахването му е издадена от РДНСК, поради което не е проблем на Общинския съвет.


Още за: ПП ГЕРБ   футбол   Е. Наков   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
06 Април 2011 09:53 | Е. Наков
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

ГЕРБ Вие сте против себе си! ТЪПАЦИ!


06 Април 2011 11:57 | Farka6
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Герберчета, а ва6ите фирмички как печелят поръчките за ремонти. Не се занимаваите с Пирин, този спорт не ви е ясен. Таекуондото и него не го разбирате, но там не6тата са други.


06 Април 2011 18:12 | PG
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

ХА ХА ХА ... ПИРИН СА НА ПОЛУФИНАЛ С ТОЗИ "СЛАБ" МЕНИДЖЪР !!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар