Галчев и Байкушев разпродадоха отбора

30 август 2010 00:18   7 коментара   7959 прочита
Й. Боздански
Й. Боздански


Й. Боздански

Феновете на “Пирин”: Изсулиха се като мишки от потъващ кораб

Орлетата претърпяха още едно болезнено фиаско 0:3 в Монтана и извадиха от равновесие дори най-умерените си привърженици. Преобладаващото мнение сред феновете е, че виновникът трябва да се търси на принципа “рибата се вмирисва от главата”. Галчев и Байкушев разпродадоха отбора и се изсулиха като мишки от потъващ кораб, изригнаха в интернет пространството вбесените ултраси. Немалка част от агитката отсече, че футболистите толкова си могат, и препоръча зелено-белите да довършват първенството с юношите старша възраст. Десетимата запалянковци, присъствали на живо на класическия резил, насочиха гнева си срещу спортно-техническия щаб с призиви за масови оставки още преди последния съдийски сигнал.

Играхме изключително слабо и хората са прави да недоволстват. Чакам решението на шефовете - каквото кажат, това ще стане, лаконично отсече пиринският наставник Йордан Боздански. На терена край Огоста ветеранът Мирослав Ризов бе върнат на десния фланг на защитата, отляво застана Юлиан Попев, в центъра на отбраната действаше познатият тандем Георгиев/Митревски. Пред тях дефанзивния вал трябваше да укрепи Молдованов, подпомаган от Сандански. С функциите на плеймейкър бе натоварен Костадинов, а на Якимов, Златковски и Стойков се разчиташе да тормозят противниковия страж. Последният пропиля единствените две реални възможности за гол за 90 минути. През втората част Зико реагира с пускането на ново нападателно трио Пасков-Воденичаров-Ат. Николов, но обратът се оказа мисия невъзможна. Венци Христов на два пъти наказа грешки на защитниците в 22-та и 67-та мин., разгрома оформи в даденото от съдията продължение резервата Аврамов.

“МОНТАНА”: Хр. Иванов, Мечечиев, Жеков, Личков, Трифонов, Илиев, М. Иванов /55-Св. Кондев/, Мичев, Антонов, Чепилов /75-Аврамов/, Христов /83-Тодоров/.

“ПИРИН”: Макенджиев, Ризов, Георгиев, Попев, Митревски, Молдованов, Якимов /69-Бл. Пасков/, Сандански, Стойков, Костадинов /46-Воденичаров/, Златковски /69-Николов/.


Още за: ПФК Пирин   загуба   ПФК Монтана   Още от: Спорт

Принтирай статия
7 коментара
30 Август 2010 06:20 | зрител
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Айдееееее и Пирин отива при Беласица !! Срамота !!!


30 Август 2010 07:29 | ветеран
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Зико ти не си лош човек , но не си готов да водиш отбор в А група . Вярно е и че нямаш добри изпълнители ,но ти не можеш да вдигнеш този отбор . Много качествени момчета го напуснаха и сега е трудно . Нямаш халфова линия никаква. А и тези момченца дето се взеха на сериозно като шефове да се махат. Взели пет лева от телевизионни права и раздадоха по някой лев на момчетата и после какво правим .... НИЩО. Дано не стигнем съдбата на Беласица и Марек , а с тези нови упавници на Пирин сме тръгнали на там .


30 Август 2010 10:32 | Фитипалди
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

То с футбола е ясна работата, добре че общината издържа спортната база иначе съвсем щяха да фолират. Но тя пък е като мащеха за останалите спортове и не им отпуска заложените средства в бюджета. Ей Шумантов стига си се шушумил шушумиго.


30 Август 2010 15:17 | петри4
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

дерби с бела в селската група,и вихрен е трагнала на там, яки дербита


30 Август 2010 16:09 | Фен
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Със тези управници толкова! Не може хора които не са се събличали по екип по физическо днес да са управници! Срамота и мн жалко за отбора. Една от най-грубите грешки на ръководството беше че направи билетите по 5 лв. Никои няма да ходи на мач не че досега имаше мн хора. Билетите за Мачовете на Левски и ЦСКА за евротурнирите са между 5 и 15 лв все пак може да видиш малко футбол не от наще псевдограндове а от гостуващия отбор. А тук на ст.Христо Ботев в момента не може да видиш нищо футболно!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар