Футболни страсти: "Пирин" Благоевград посреща "Спартак", а "Беласица" Петрич се изправя срещу "Балкан"

24 август 2019 14:24   4 коментара   9034 прочита


Футболни страсти бележат почивните дни в Пиринско. Любимите отбори на Благоевград и Петрич се изправят в битки срещу сериозни противници днес и утре.

В мач от шестия кръг "Пирин" Благоевград посреща отбора на "Спартак" Плевен утре на стадион "Христо Ботев" Двубоят е с начален час 20:00 часа, а билетите са на цена 4лв. В последните изиграни срещи орлетата регистрираха 2 загуби, 1 равенство и 1 победа. За всяка победа футболистите са допълнително стимулирани с големи бонуси от новите собственици на отбора Емирейтс, които усилено работят за възраждането на любимия на всички благоевградчани отбор.

В Петрич пък "Беласица" е домакин на мача с "Балкан" Ботевград днес от 18:00 часа. Мачът е от четвъртия кръг на Югозападната трета лига и ще се играе на стадион "Цар Самуил" в южния град. В последния си мач, петричани паднаха от "Септември" Симитли с 1:3. "Беласица" все още няма победа в новия сезон, въпреки това, верни фенове вече се организират в подкрепа на отбора си.

Г. Георгиев


Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
24 Август 2019 17:53 | Фен
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Ха ха ха големи бонуси???!!!!!
Смешници, не взехте един класен футболист. А и с това безлично треньорче!!! Ясно е на всички, щом Венко Попов е там, значи нищо няма да се случи. Ще кретате бавно, ще хвърляте прах в очите и нищо!!!


25 Август 2019 06:21 | Добре
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Е поне се опитват а не гледат отстрани и плюят като горе пишещият7


25 Август 2019 07:13 | павел
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

и гошо бачев щом прави селекцията на тренчев, комбинацията е страхотна


25 Август 2019 17:06 | Джайч
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Гошо Бачев е един от най талантливите футболисти от школата на Пирин. На 18 години правеше защитници с опит на пияни. Гошо Бачев създаде и организация на работата в Локомотив Мездра и много е с час с футбола. А на Тренчев трябва да се даде шанс. По добре той или някой друг местен от колкото парашутисти, които не знаят какво е Пирин и не са минали през игрищата в Рилци




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар