Футболистите на “Места” взеха първа лятна победа

05 август 2011 00:20   1 коментар   28616 прочита


Посветиха я на шефа си и скорошен татко Ил. Синадинов

Футболистите на “Места” се наложиха над “Беласица” с 4:3 в Хаджидимово и спечелиха първа победа в летните си контроли. Успехът мигновено бе посветен на председателя на Управителния съвет на клуба Илиян Синадинов, който съвсем скоро стана татко на мъжка рожба.

Резултата на стадион “Димитър Лекин” откри Костадин Ряхов с гол красавец от 25 метра в 8-та мин. след самостоятелен пробив, започнал от центъра. Шест минути по-късно грешка на Павел Павлов позволи на Красимир Шапкаров да изравни. Ексорлето Димитър Парасков получи добър пас от Илиян Масърлиев в 34-та мин. и с бомбен шут от границата на големия пеналт простреля Стаменов - 2:1. Отново Масърлиев намери от корнер колегата си в атака и Парасков покачи на 3:1 в 42-та мин., но този път с глава.

Четири минути след почивката Парасков върна жеста и след скоростна контра асистира на Масърлиев, който не сбърка сам срещу Костадинов - 4:1. Двамата треньори направиха доста смени, но резервите на петричани се оказаха по-подготвени и малко не им стигна да се доберат до хикса. В 60-та мин. Стоименов наказа лошо отиграване в отбраната на “Места” и прати топката в десния ъгъл на безпомощния Павлов. 13 минути след това коженото кълбо се отклони в нечий гръб при невъобразимо меле пред стража на домакините и влетя в мрежата му за 3:4.

В 82-та мин. Шапкаров центрира отляво, а Кадиев нацели страничния дирек. От трибуните двубоя изгледа Георги Богданов, който не пожела да коментира дали остава в “Места”. Почивка на море, за която имат специално разрешение от ръководството, възпрепятства в спаринга да участват титулярният страж Иван Симеонов, Ангел Попов и Ангел Чилев.

“МЕСТА”: Павлов, Чолев, Шишков, Коджебашев, Ряхов, Стоилов, Занев, Летиф, Масърлиев, Парасков, Мавродиев /Савов, Баханов, Пулев, Ил. Глушков, Георгиев/.

“БЕЛАСИЦА”: Стаменов, Танчев, Митушев, Шапкаров, Кърпачев, Ст. Георгиев, Ат. Георгиев, Дамянов, Атанасов, Кадиев, Драганич /Костадинов, Стоименов, Заков, Герчев, Топов, Танев/.


Още за: ФК Места   победа   Фк Беласица   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
05 Август 2011 09:03 | 8888
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Само че мача завърши 5-3 за Места. Честито на г-н Синадинов.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар