Футболистите на Банско се обявиха в защита на треньора си Ал. Томаш, с декларация поемат вината за пораженията

20 август 2013 12:48   3 коментара   13615 прочита


Футболистите на втородивизионния Банско разпространиха до медиите специална декларация, в която се обявяват в пълна подкрепа към старши треньора си Александър Томаш и неговия екип.

Тимът регистрира две поражения, но играчите поемат отговорността за тях. Ето и пълният текст на декларацията:

Ние футболистите от ФК „Банско” не сме съгласни да се налага версията, че треньорът ни Александър Томаш и неговият екип работят непрофесионално и в ущърб на отбора и просперитета на тима.

Приносът на треньорския щаб е несъмнен. Правилен подход, подобряване организацията в клуба и отличен тренировъчен процес са налице.

Ние подкрепяме нашия треньор, защото създава добър климат в отбора, търси диалог с всеки футболист и ние има на какво да се научим от него. При всяка тренировка лъха спортен хъс и желание за напредък на отбора.

Ние знаем, че успехите стават факт с добра игра на добри футболисти. Такива в отбора не липсват.

Загубите ни в двата изиграни мача са факт.

Поемаме отговорността за тях. Не сме показали това, което можем. Въпрос на време и шанс е добрата треньорска работа и нашето старание да доведе до изкачване в класирането. Ние сме сигурни, че със него ще направим един много добър колектив.

Подкрепяме младия треньор и го считаме за точния човек, с качества, които тепърва ще доказва.

С пълно разбиране за усилията на треньорския щаб за създаване на добра футболна атмосфера в отбора и сред феновете на Банско се подписваме и вярваме, че се стремят да си свършат работата!

3 коментара
20 Август 2013 15:13 | fen
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

не ни трябват декларации, а добра игра, докажете че го подкрепяте с игра а не с думи, не искаме да ви гледаме все едно на сила някой ви кара да играете.


20 Август 2013 15:21 | fen
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

не знам друг отбор по света в който през целия сезон централния нападател да е вкарал 3 гола, единия от които автогол и да продалжава да е титоляр.


20 Август 2013 15:25 | fen
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

да им спрат заплати-премии няма за какво да получат, и базплатното хранене докато не почнат да побеждават.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар