Футболен турнир в подкрепа на Станислав от Симитли

01 юни 2019 11:57   1 коментар   7242 прочита


15 отбора от Симитли и региона ще излязат на терена в града, за да подкрепят кампанията за Събиране на средства за Станислав. Левскари и футболни фенове с големи сърца ще застанат един срещу друг с добра кауза на 2 юни от 10:00 часа. Турнирът се организира от левскарите от Симитли, съвместно с асоциацията Levski family и Община Симитли, за да може големият фен на Левски, който е на прага да сбъдне голямата си мечта в живота – да стъпи на краката си.

Blue brothers Simitli, Young boys, Uncensored team 1914, Ultras Levski Blagoevgrad, Завинаги сини – Гоце Делчев, Синята подводница, Локомотив, Вива, Левски Крупник, Левски Черниче, Рила Осеново, Сини герои Сливница, Сините от Луковит, Ботушите, Гайдите ще играят мач. Отборите са разпределени по пет в група, както следва: Група А: Blue brothers Simitli, Ботушите - Пловдив, Сини герои Сливница, Сините от Луковит, Гайдите. Група В: Young boys, Uncensored team 1914,Левски Крупник, Левски Черниче, Рила Осеново. Група С: Ultras Levski Blagoevgrad,Завинаги сини – Гоце Делчев, Синята подводница, Локомотив и Вива.

След груповата фаза ще се играят полуфиналните мачове и големият финал. До полуфинал ще стигнат първите отбори от всяка група и на-добрият втори отбор, съобщават регламента организаторите. И чакат колкото се може повече публика на стадион „Арена“ Симитли. 1 500 лева вече са събрани от такса правоучастие от отборите, левскари, които ще направят синия празник в неделя. Кутии за дарения ще има поставени на няколко места на стадиона.

Събират се средства и за четвъртата процедура за Станислав Ильовски с преливане на стволови клетки и последваща терапия. Първата платиха семейството, втората и третата процедура се финансира от „Пролет за Станислав“ – кампанията на Симитли. Лекарите са категорични, че Станислав се повлиява на интервенцията и има реални шансове да се изправи и да стъпи на крака. Обещал е да идва на мачове на Левски, и на нашия тим – Септември Симитли.“Един за всички, всички за Станислав!Сърцата ни са големи! Само Левски!“ е мотото на турнира.

Станислав Ильовски е подложен на продължително лечение в Турция, което може да му даде шанс за първи път да стъпи на краката си. Има и банкова сметка, на която може да се превеждат пари – дарения за Станислав: IBAN: BG90IORT80487091130200; BIC: IORTBGSF В полза на Станислав Иванов Ильовски


Още за: отбори   кампания   средства   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
02 Юни 2019 22:08 | ББС Симитли
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Поклон синя общност! Вие сте големи сърца.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар