Французин на 20 г. от "Валансиен" дойде във "Вихрен" за втори път и се контузи

02 ноември 2010 00:20   1 коментар   21525 прочита
Д. Ровида, Ф. Гомес и Ив. Чекето /отляво надясно/ чакат одобрението на треньорския щаб за
Д. Ровида, Ф. Гомес и Ив. Чекето /отляво надясно/ чакат одобрението на треньорския щаб за "Вихрен"


Д. Ровида, Ф. Гомес и Ив. Чекето /отляво надясно/ чакат одобрението на треньорския щаб за "Вихрен"

Триото чужденци дава напътствия на защитата от трибуните, няма кой да ги разбере

Фабрицио Гомес е най-новото име в проектоселекцията на “Вихрен”. 20- годишният централен защитник идва от Франция и е продукт на школата на елитния “Валансиен”. След като се прибраха в родината си, за да попълнят набора документи, необходим за получаване на право да ритат у нас, в курортния град се завърнаха отново Иван Чекето и Даниеле Ровида. 21-годишният Чекето е ритал за последно във “Фолиньо” /Серия "С"/, година по-възрастният Ровида е пазил за четвъртодивизионния “Олджинатезе”. Френският бранител за жалост се контузи още с пристигането си в курортния град, стъпвайки накриво, но триото в пълен състав подкрепяше емоционално бъдещите си колеги в мача с “Етър”.

Преди гола на “виолетовите” чужденците приканваха на италиано-френски език от трибуните към по-добро подреждане на санданската защита, но никой не ги разбра. “Доколкото знам, Гомес идва не за първи път в Сандански на проби. Дано, когато се възстанови от контузиятая да имам възможност да преценя качествата му. За левия защитник Иван вече ви казах, че има качества. За стража Даниеле положението е по-деликатно. Разполагаме с двама вратари, които се справят нелошо, виждате, че ги използваме на ротационен принцип. Ровида не е освободен от тима, както бе афиширано, той ще получи шанс за изява през зимната подготовка, когато дойде време за контроли, дотогава място за експерименти при подбора на изпълнители под рамката нямаме.

Преценявайки възможностите на чужденцитея ще се водя от факта, че те трябва да са в състояние да придадат по-висока класа и лице на отбора, а не просто да изместят някой наш талантлив младеж”, заяви наставникът на гладиаторите Йордан Самоковлийски.

“Горд съм с нашите футболисти. Младите момчета показаха, че по нищо не отстъпват на най-амбициозните тимове в групата. Нямам никакво съмнение, че на този отбор му предстои много добро бъдеще”, допълни председателят на клубната управа Георги Манолев.


Още за: ПФК Вихрен   трансфер   Ф. Гомес   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
03 Ноември 2010 18:02 | защо са им
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Защо са ив тия чужденци те отиват в вВ група тия палячовци Кмете, ще чинат на стадиона пенсионеро Бакалов максим иванов, а. Дъртако Бакалов по цел ден продава джиги на паразор а отам му даваш и заплата оти ти е приятел. Оне женкар Максим краде от коко, краде и от общината не оди на работа а ти още го държиш там защо като по цели денове не се мерка там и не работи нищо кмете докога ке вършиш безиобразия с твоите приятели пенсионери




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар